Ima smisla jer je ova Replica nova mene koštala rsmiješne pare, tak da je bilo šteta propustit priliku, eto točno zato, a za tu cijenu nema ni gusa 70.
A kaj fali C16 i Replici , dosta ekipe se vozi na tom setupu, C16 je niži midrace isto kak i MHR replica cilindar i nebu se to vrtelo prek 11 puno a za to je i napravljen C16. vozil sam se ja na C21 koji je imal samo MHR Team 50 klip u standard cilindru i vrtel se na 12500 kroz 2 sezone da nije niš cvikalo (serijala radilica od prvog dana) i išel je prek 100, jer mi se više nije dalo love ulupavati u Aeroxa toga da bude jaki midrace.
Meni skut treba za svaki dan, prek te replice ne mislim ići (zasad) jer trebam onda i radilicu drugu, fergazer obavezno 21, delta i vario, a za ovo sve kaj mislim slagati mi netreba to a nit ne ciljam na neke astro-performanse.
Jebiga ja velim opčenito ne znam ja za kakve si ti pare dobil replicu, ali nova košta 250€ a to je 80€ više nego midrace sa 1 karikom koji ubija ! Problem je u tome kaj replika ima 2 karike, i kopresija koju ima na 11 000okr je puno jača nego sa 1 karikom...zato tu jako trpi mali igličasti, ak je srijska radilica onda nema podmazivanje kak bi trebal imati i lako pukne i složi havariju...zato nije baš poželjna serijska radilica, al ok!
A fergazer nemaš kaj ići iznad 19mm(sa 21 buš imal samo veliku potrošnju(a nema smisla), mada i sa 19 to nebude ispod 5L), to je za replicu taman i previše
Ali ako nisi platio spuh gledaj si CITY verziju ili idealan bi bio Yasuni R City(jači je od običnog R-a)...s njim bi dobil naviše od spuha i od kita, jer su im max na skoro istim okretajima!
Bilo kako bilo C16 tek počne sa rastom krivulje snage na 11 000, a repliki je to maksimum, pa kakvog smisla ima stavljat tak jaki spuh na taj kit
Replika+City R+racing radilica+19mm karb i imaš skuter koji je za svaki dan a ide ko kuga, samo karike zamjeniš i igličasti jednom u sezoni ak patiš na sigurnost!