znači ti si otprije imal već istu srku serijalu?!
hm, nije komplicirano, ali i je
Kad sam kupil prvu SRku onda sam otvoril temu, 30.6. je to bilo, u Rijeci sam ju uzel, 18tkm, Gianeli next. Na nju sam stavil onu repliku i R1200, bijele felge i Molasice (prije su bile origigi još). I onda sam se dvoumil dal uzet jači kit, ili slabiji spuh.
No međutim, 11.8. mi je uletela jedna isto taklva replika iz Varaždina s 6500 kilometara, sused pozna vlasnika i bila je prilika za ne propustit nikako, original stanje, bez točkice, još su origigi gume gore bile, sreberne plastike dolje kod aku su isto bez crtice, i čovjek je zbilja betežnik kaj se čuvanja tiće, salon stanje motor. Sve blokade na motoru, nikad otvarano deklo. I dal mi je ZX uz motor jer je on stavio ga gore i naravno d amu s serijala prijenosom i diznom i limićem nije išao, pa ga nakon 5 km skinuo dolje. Onda sam na njega preselil si bijele felge i molasice od ovog prvog. Sad sma prvog prodal i slaže se ovaj drugi, eto.
p.s. Sumnjam da bi i s S6 distancerom i prirubnicom isto išlo bez rezanja kad ili blatobrana, a to neželim, s 30-35 bi trebalo pasati samo me brine nije li to preveliki kut
Ak nebude radilo kak treba, ide nastranu ferga.
btw. pwk 24-30 istog proizvođaća su svi izvana 34mm (ili 35) tako da je prirubnica ista.