Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Marekk - 20 Srpanj, 2013, 02:10:43Upravo je stigla bebica, prije koju minutu doma, tek razmontirana Sutra skinuti blokade obje iz njega i gas.A možda i ovu razliku u cijeni koja mi je ostala od Yas R, + nešto nadoplatim pa kupim Replica 70 cilindar I sad napokon imam race nalja style Kevlar prigušivać, a ne onaj socijala alu kak je bilo na Rbtw. i Malloossi double red sponge dobio gratis, ulovio trgovca na tašte Perverzija... Sad te bumo i mi tu na bistrici čuli kad se buš vozil po bedexu
Upravo je stigla bebica, prije koju minutu doma, tek razmontirana Sutra skinuti blokade obje iz njega i gas.A možda i ovu razliku u cijeni koja mi je ostala od Yas R, + nešto nadoplatim pa kupim Replica 70 cilindar I sad napokon imam race nalja style Kevlar prigušivać, a ne onaj socijala alu kak je bilo na Rbtw. i Malloossi double red sponge dobio gratis, ulovio trgovca na tašte
Perverzija... Sad te bumo i mi tu na bistrici čuli kad se buš vozil po bedexu
taj tanki sloj kevlara bu ti se oljuštil pa buš opet imal socijala alu look
Pa kolko si ti platil tog c16 ako ti je ostalo još para od prodaje r-a?!
A kaj sam ja rekel da je kevlar najljepsi , s gumom na selni topa jos vise predobro izgleda a i skuter je sad puno ljepsi , naljepi jos i nalju na njega
Nice steta samo kaj je potamnil
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
videl sam skut prije koji dan i izgleda pre j*****, a nije bilo nalje!!! al daj ga Marek ostavi ovakvog barem mjesec dana prije druge promjene nečeg... i još neke, nisam išel probati kak to funkcionira sad i baš sam
ne ne... nema vožnje bez dozvole vlasnika... slabo si ubijal moju zvijer kad nisam ćul preveč... ja kad idem čuje me se od mene do Bedexa (ili obrnuto)...
ti kako si krenuo na kraju ćeš opet doći do setupa koji si imao prelepo izgleda c16
sviđa mi se taj spuh izgleda kao neka zmijica
je da ti je Aprilia mrak, ali mene više privlači ova plava zvijer...