I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
sad kad se vozim s biciklinem ni potrubiti nećeš, a??? do kraja meseca bum ja kraj tebe doslovce proletel same da pila dojde i rega se i ja kategoriju položim...
e,daj da te pitam za ovaj oversized vario sad kad sam se sjetil... jel si moral bendix vadit možda van zato kaj je vario prevelik ili ide sve taman unutra?
Citat: zrakoplovac - 07 Srpanj, 2013, 00:31:57e,daj da te pitam za ovaj oversized vario sad kad sam se sjetil... jel si moral bendix vadit možda van zato kaj je vario prevelik ili ide sve taman unutra? Stage6 prodaje maglu s tim oversize variom, nije ni mm veći nego serijski ili oaj Multivar kaj imam sad, sva 3 su na 1mm od bendixa bili.MOžda ga zovu Oversize zato kaj u setu dolazi s Oversize kompletnim prijenosom, koji je opet standard veličine samo su zadnje polutke 100% linearne Al zato ima agresivne kanale, odma diže remen ko MHR multićbtw. Yasuni City16 spuh na Streetrace/MHR Replicu? Ima širok powerband, moglio bi to dobro funkcionirati na 10.500?
Citat: Marekk - 07 Srpanj, 2013, 00:42:58Citat: zrakoplovac - 07 Srpanj, 2013, 00:31:57e,daj da te pitam za ovaj oversized vario sad kad sam se sjetil... jel si moral bendix vadit možda van zato kaj je vario prevelik ili ide sve taman unutra? Stage6 prodaje maglu s tim oversize variom, nije ni mm veći nego serijski ili oaj Multivar kaj imam sad, sva 3 su na 1mm od bendixa bili.MOžda ga zovu Oversize zato kaj u setu dolazi s Oversize kompletnim prijenosom, koji je opet standard veličine samo su zadnje polutke 100% linearne Al zato ima agresivne kanale, odma diže remen ko MHR multićbtw. Yasuni City16 spuh na Streetrace/MHR Replicu? Ima širok powerband, moglio bi to dobro funkcionirati na 10.500?to su te sheme,a baš me zanima sad jel je i polini evolution istih dimenzija ,valjda je,hvala ja mislim da bi dobro to bilo sa city-em jer mrvicu otvoreniji od r-a
opet kemijaš neke??? ak tak nastaviš nebuš ti imel finalni proizvod prek tam do 2030. btw. tvoja te izgleda prejako stisnula, pa nisi od muke i bola gledel oko sebe nek si htel ćim prije doma. haha
Zato kupi neki Big Bore, SP180 ili SR150 pa njih tuniraj, onda ces tek svatiti sta je to kad ti ide a ne dere se!
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
Upravo je stigla bebica, prije koju minutu doma, tek razmontirana Sutra skinuti blokade obje iz njega i gas.A možda i ovu razliku u cijeni koja mi je ostala od Yas R, + nešto nadoplatim pa kupim Replica 70 cilindar I sad napokon imam race nalja style Kevlar prigušivać, a ne onaj socijala alu kak je bilo na Rbtw. i Malloossi double red sponge dobio gratis, ulovio trgovca na tašte
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!