Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
Marekk:
ma kakva serijala, jučer stigla ne-serjiala :toothy9:
danc00:
Kakvog smisla ima sad kupovati novu replicu i za nju C16, da bi kasnije kupoval neki jači kit :dontknow: Onda ti je bilo jeftinije/pametnije sad odmah kupit kit sa jednom karikom i mirna Bosna...
Da nebu poslje pucanja klipnjaće i igličastog :toothy3:
Sonny br.11:
:glasses2: bit če to močna pila :rock_:
Marekk:
--- Citat: danc00 - 06 Srpanj, 2012, 15:11:32 ---Kakvog smisla ima sad kupovati novu replicu i za nju C16, da bi kasnije kupoval neki jači kit :dontknow: Onda ti je bilo jeftinije/pametnije sad odmah kupit kit sa jednom karikom i mirna Bosna...
Da nebu poslje pucanja klipnjaće i igličastog :toothy3:
--- Kraj citata ---
Ima smisla jer je ova Replica nova mene koštala rsmiješne pare, tak da je bilo šteta propustit priliku, eto točno zato, a za tu cijenu nema ni gusa 70.
A kaj fali C16 i Replici :dontknow:, dosta ekipe se vozi na tom setupu, C16 je niži midrace isto kak i MHR replica cilindar i nebu se to vrtelo prek 11 puno a za to je i napravljen C16. vozil sam se ja na C21 koji je imal samo MHR Team 50 klip u standard cilindru i vrtel se na 12500 kroz 2 sezone da nije niš cvikalo (serijala radilica od prvog dana) i išel je prek 100, jer mi se više nije dalo love ulupavati u Aeroxa toga da bude jaki midrace.
Meni skut treba za svaki dan, prek te replice ne mislim ići (zasad) jer trebam onda i radilicu drugu, fergazer obavezno 21, delta i vario, a za ovo sve kaj mislim slagati mi netreba to a nit ne ciljam na neke astro-performanse.
Grale:
jel misliš barem ležaje mjenjat,jer vidim da skuter ima prek 18 hiljada?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju