Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (5/141) > >>

Dox:
ma isla je ivona s autom gore kroz trg pa je vidla skutere , moja sr je sad samo show bike od kak ju ja vise ne vozim  ;D

si vec pocel kaj slagati il bus provo prikupil sve dijelove

Marekk:
Videl sam Ceneka i ekipu tam v drugom bircu pa su odma na cestu zleteli skoro, a još sam i v ovoj cross kacigi bil pa  :toothy12:

hahaha, na kaj bum del MHR Replicu, na ovaj socijalni Next spuh  :laughing11: :laughing11: To je takva wheely kombinacija  :toothy10: :icon_biggrin:

Moram si sutra složiti listu kaj još točno uzimam sad u prvoj rundi uz auspuh, pa da skočim po to i onda složim, a znam da bum pol toga pozabil kak i navek. Pošto su došle i lamelice karbonske, ostavil bum zasad oem reed cage. Kasnije bum videl kak se bu ponašal setup pa onda lako tu naručim sitnice  :icon_thumright:

Felge me sad največ pereju   :glasses9: :frajer:

Dox:
a kaj sa fergazerom ide to onda sad u prvoj turi?

Marekk:

--- Citat: Dox - 06 Srpanj, 2012, 00:37:23 ---a kaj sa fergazerom ide to onda sad u prvoj turi?

--- Kraj citata ---

ne, sad ide tvoja dizna 80 ak bu ok, a 21mm bu išel u drugoj turi skup z nekim variomatom  ;D

Sonny br.11:
Onda da, oko 12 000okr, ali kak buš serijalu s tim naštelal!?

Koju serijalu?  :dontknow:

danc misli da buš samo yasuni-a del a ostale ostavil serial. Pa te zato pita kak budeš poštelal centralni male opruge kak buš naštelal prema njemu :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju