Ovo je nekad bio moj Aerox.
Vidim da ste se čudili kilometraži od smao 5 ili kolko tisuča lilometara u 7-8 godina.
ja sam ga kupio u 5/2005 za 10 tisuća kuna (dao mi lik i IXS jaknu i bubrežnjak) u Karlovcu, lik oko 35 godina, on je bio prvi vlasnik, i napravio je s njim u 3 godine (2002-2005) 650 kilometara, bez zajebancije.
U to vrijeme sam bio u potražnji aeroxa panasonic replice (jebi ga, obožavam replike, sve osim rossi), i navečer naletim oko 11 sati na oglas (friško objavljen prije par minuta), ujutro u 10sati sam več bio doma s skuterom, kak je i rekao, skuter nije imao ni jedne točkice, gume su bile original Boperice koje su još imal pipce sastrane, ko z dučana doslovno, još ni diskovi nisu bili tazrađeni.
Vidim da se Christian jako rastužio po pitanju kak sad aerox izgleda, bolje bi bilo da je malo manje bio tužan i manje mislio još kupovati dijelova, jer je meni ostao dužan jo jedno 2500-3000 kuna koje nisam vidio od 9/2007 kad sam mu ga "prodao" s svim dijelovima za cca 12-13 tisuča, e da me vrag hebe neznam kolko točno več je bilo. No nebitno, bitno da ni dan danas nemože pogledati nekoga u lice a susjedi smo zapravo. Tolko o poštenju i svemu kak je naveo u nekoliko postova u temi. Al nebitno totalno.
Sve ove dijelove koje je skut imao na sebi sam ja kupovao nove u Sloveniji, tada se ni Yasuni C21 nije mogao nabavit kod nas a i svi su me gledali kaj je to
A imao je kod mene:
-MHR Team 50ccm piston (pin 10 mm)
-YASUNI C21 Carbon Exhaust
-Dell´orto 21 Black Edition
-TPR Vario
-Malossi red sponge
-Malossi Special belt
-Malossi DELTA Clutch
-Malossi Red central spring +107%
-RMS roller 3.3 gr
-Stage6 Wing Bell
-Polini carbon reeds 0,30
-Indicator lenses carbon look
-SA rear suspension distancer
-Poliert Waterpump deckl
-TNT Double optic halogen light
-Carbone Lorraine -- Sinter brake pads
-Buzzetti sidestand
Samo je još falil neki race cilindar 70, ali nije mi se više ulagalo jer je postala rupa bez dna to, bez obzira kaj je sve bilo novo i u fenomenalnom stanju. A imao sam i novog APN6 60cc 42L s kojim mi s ebilo daleko daleko zanimljivije vozit pa je ovo bilo smao za vikend. u tih 2 godine napravljeno je s Yamahicom oko 2 tisuče, i prodana je čini mi se s 2300 km cca. Svi kupci su se čudili kilometraži, zgleda d anije dobro ni kad je motor u savršenom stanju.
Ja sma poljepil još tih nekoliko naljepnica napred na njega i ovu Stage 6 gore na urice.
A kolko je vlasnika promijenil od tada do sad neznam, al zanima me, jer nije ovo zaslužio skut kak mu je lijepo krenulo, no svatko ga održava kak misli da je najbolje, šteta za tak rijetku repliku (only 50 examples ever made
1. karlovac 02-05
2. ja 05-07
3. christian 07-08
4.
5.
6.
...
A evo slika kak je izgledal kod mene tik prije prodaje, i dalje ko iz salona a prošlo mu 5 godina
http://www.bikepics.com/members/m4rio/NHF, samo sam napisao kak je bilo sve i drago mi je da vidim svoju bebicu nakon 7 godina opet