evo malog update,proslo je skoro 3 mjeseca od zadnjeg javljanja,od tada bilo je problema uvrh glave kao sto cameosb ima problema s srkom tako i ja sa roxom,cijelo vrijeme ga je nesto zezalo,mali sim malo tam i taako to,svaki problem rijesimo i provozam se 100km i nejde vise,opet ga nes hebe,i tako 5/6 puta,prvo je bio problem paljenje tj namotaji jer je jelo svjecice ko lud i to je zamjenjeno i bilo dobro neko vrijeme dok radilica nije prosvirala,i zamjenio radilicu i sve to kad opet pocelo nesto zezati oko frge,nije htio prvo paliti pa kupili svjecicu novu i zapalio i opet je nes bilo zmrdano i opet je stajao doma dok ja i rox007 nismo detaljno ocistili frgu i usis(skoro sve je on radio jer sam ja lijen) i sve pregledali i radio ko mila majka i tako je bilo 4 dana dok nismo osli u zapresic sa ficom se vozat i nisam prav napravio ni 10km i opet neki problemi identicni kako je imao cameosb znaci moram drzat ful gas da se ne zagasi a on svakih pola sekunde prima gas,takav sam osjecaj imao kao da ga zalijeva da je puknula lamelica posto je karbonska,i skinuo sve doma i jedva se vidi da zijeva i od toga dana skuter nije vise taknut a proslo je oko 2 tjedna,moram zahvalit i ficu kaj me dovleko do skele sa svojim vxrom,dns sam poceo sve da pregledavam sto bi moglo bit rjesenje problema,prvo cu da pregledam svu struju na skutu da vidim hocu li sta nac,evo kakvo je stanje skuta upravo