Znači ja sam inače u Novom Vinodolskom, to je ak znaš jedno 20-25 km od Crikvenice (nisam ziher)...ruta mi je i s autom i sad s ovim uvijek ZG ->preko Jastrebarskog do Karlovca -> stara cesta preko Rima i onih tam sela ->produžim do Ravne gore i Delnica -> nastavim za Lokve -> spustim se na Oštrovicu -> starom cestom do Križišća -> magistralom do Crikvenice (tj Novog). Taj put ima točno 200 km (203 km od Glavnog kolodvora do centra Novog). Prometa po cesti uopće nije bilo, prestigla me samo tri auta, a patrole nijedne nije bilo.
Stao sam po 15 minuta 3 puta:
1.) Karlovac: ima jedna odlična picerija desno prije onog rotora kad cesta kreće uz breg,bum malo bolje objasnil kog zanima.
2.) Rim: ima jedan frend restoran-peče najbolje odojke i janjce na cijeloj ruti-objektivan sam ofc xD
3.) Lokve: stao na još jednu pivu i da smočim noge, na tom jezeru se inače uvijek kupam i budem malo duže, al sad je bilo dost 20 minuta xD
Još sam stao jednom u Delnicama na 5 minuta da kupim vodu na pumpi, i na jednom odmorištu prije Karlovca da poslikam malo, onda još jednom pored Novog za ovu sliku kaj sam već stavil i to je to... sve skupa 5 sati putovanja od pol 1 do pol 6, runner još nije potrošio tank (12L), ostalo mi je tri četvrtine do E,to je nekih 3 litre čini mi se. Znači 9l na 200 km, s čim sam potvrdio svoju potrošnju od oko 5 litara.
Eto sorry na "putopisu",malo sam se raspisal sebi za dušu
Al zato evo još jedna slika (Lokve)
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]