Ovaj skuter broji već 12 god. a 7 god. je prošlo odkad je u mene
Kupio sam ga sa puknutom kmh sajlom i na satu mu je bilo 4500 km, koliko je prešao samo bog zna. Prošle godine sam osjetio lagani pad snage i nije htjeo palit na nižim temperaturama bez zaljevanja. Kako je sezona počela intezivnije sam ga počeo voziti, no s dvoje ljudi jako se patio uz uzbrdice,bez prsta na airboxu kad je hladan nije htjeo palit ni na +30. Dok neki dan čak ni kad sam sam na skuteru jedva je išao uz veće uzbrdice + se grijao
Rastavim motor i malo me iznenadio klip
Vidio sam ih istopljenih,izribanih,puknuti ali da je ovako cijelom dužinom zagaravio još nisam. Jedna karika ima prorez kad se stavi u cilindar oko 1 mm, a druga 0.40 mm.
Klip sam očistio i nije u lošem stanju(pod noktom se još osjete kanalići od izrade)
Na cilinru nema zuba pri vrhu niti ima riseva. Pa sam mislio samo karike promjenit,rolnice sam isto mislio nove stavit (iste težine) i još ću pridubnicu što spaja karb i mašinu promjenit jel se izgleda malo načela.
Pa bi vas pitao šta bi mu još trebalo promjeniti? Bez štednje na dijelovima. Jer me je u ovih 7 god. služio samo sam gorivo i ulje sipao(inin dvotaktol) a ni malo ga žalio