Općenito > Generalno o skuterima

Skuter 50cc

<< < (7/7)

Suhy:
Svi novi skuteri imaju plastike iz Kine tak da ...
A Aprilia ko Aprilia dobar scott

jlz:
Ta Aprilia izgleda vrlo lijepo i vjerujem da se nećeš razočarati s tim strojem. Ne mogu ti ništa reći o njemu iz iskustva - jer ga nikad nisam vozio - ali po svemu kaj o njemu vidim na netu to bi morao biti solidan izbor za prvi/novi skuter....

Bunker:
Jedino me brine cijena.Ispravite me ako grijesim.Ali mislim da ima obicna i street verzija ovog motora.Posto negdje vidjam da je 4000KM(16000kn) a negdje nesto vise od 3000KM(12000kn).Ja mislim da je street verzija ova sa crvenom naljepnicom koja izgleda nekako ljepse a mozda je cak i bolja ali apsurdno je dati cak 1000KM(4000kn)vise samo za to.Sta vi mislite?Jesam li upravu?Ako nisam nek me neko iskusniji ispravi ;)

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Suhy:
Isti drek platil buš sam tu naljepnicu moža koji detalj drugačiji(podnice,plinski amortizer,veći prednji disk)AL TO JE VELII MOŽDA
Ono bitno je motor je isti , jednake snage

Bunker:

--- Citat: Suhy - 03 Srpanj, 2012, 16:00:08 ---Isti drek platil buš sam tu naljepnicu moža koji detalj drugačiji(podnice,plinski amortizer,veći prednji disk)AL TO JE VELII MOŽDA
Ono bitno je motor je isti , jednake snage

--- Kraj citata ---

Bravo ja :D Nek sam i ja u necemu u pravu.To mi je za sada izbor ali tek za sledece proljece.Mozda i snize cijenu do tada(Daj boze :D).Hvala vam puno svima nadam se da se necu predomisliti.Puno ste mi pomogli ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju