Općenito > Generalno o skuterima

Skuter 50cc

<< < (6/7) > >>

Grale:
teško mi je predložiti ti nešto,pošto si iz bosne,a neznam kak se kreću cijene novih skutera kod vas...
primjerice za te novce kod nas možeš uzet nešto iz piaggio ac grupacije,tipa zip i ekipa...

Bunker:
Cijene su priblizne mislim da je kod nas malo skuplje ali nista previse skupo.Imam par skutera za koje sam cuo ali nemam pojma kakvi su.Pa ako si voljan da mi odgovoris bio bih ti mnogo zahvalan.Ne samo i tebi nego i drugima ako se ukljuce.Naprimjer:Cuo sam za Motowell ali neznam ni sta o njima.Znam samo da su popularni u Austriji,Ceskoj i tim tamo drzavama.I valja li dati ove pare na TGB Bullet RS.Ne mislim tunirati nego ga maziti i paziti.Pa sta mislite o ova dva skutera i ako imate neki prijedlog jos napisite slobodna.Unaprijed hvala

Grale:
nisam cul za taj motowell...za tgb sam rekel već...
pošto ti je budžet porasel radije pogledaj nekaj iz piaggia...ima valjda neki salon kod vas da ih prodaje...

jlz:
TGB - tajvanac koji je samo za minimalac bolji od pravih "kineskih Kineza". Nije uopće za komercijalnu upotrebu - ovi ZG gradski dostavljači pizza su ih rasturali tako da je na 4000km obvezno pucala radilica ... dakle samo za lagani prijevoz od točke A do B
Vozim TGB Mystique 50ccm oko 4 godine. Težak sam oko 130 kg a visok 190 cm. Sa mnom na sicu bez blokada ide max 60 po ravnom, uz brijeg ni slučajno - odmah mu fali snage, ali ga potpuno razumijem ... Uzeo sam ga novog - za moju visinu to je dosta velik i udoban skuter.
Nemam nekih većih primjedbi na kvalitetu stroja i još nisam imao većih kvarova (prešao oko 5000km). Ali da je mašina osjetljiva - to je ... a ovlašteni uvoznik i serviser u ZG firma "Genero" je isto toliko neosjetljiv - ima prokleto skup servis i vrlo skupe dijelove. Ako, ne daj bože, poželiš kupiti nešto dodatno kao npr vjetrobran - kaže ti uvoznik "pa neću ja zbog vas kupovati cijeli kontejner vjetrobrana ...."
Generalno gledano TGB uopće nije jeftin skuter. Za par tisuća kn više imate solidnog novog talijana pa je to i moja preporuka....

Bunker:

--- Citat: jlz - 03 Srpanj, 2012, 15:23:06 ---TGB - tajvanac koji je samo za minimalac bolji od pravih "kineskih Kineza". Nije uopće za komercijalnu upotrebu - ovi ZG gradski dostavljači pizza su ih rasturali tako da je na 4000km obvezno pucala radilica ... dakle samo za lagani prijevoz od točke A do B
Vozim TGB Mystique 50ccm oko 4 godine. Težak sam oko 130 kg a visok 190 cm. Sa mnom na sicu bez blokada ide max 60 po ravnom, uz brijeg ni slučajno - odmah mu fali snage, ali ga potpuno razumijem ... Uzeo sam ga novog - za moju visinu to je dosta velik i udoban skuter.
Nemam nekih većih primjedbi na kvalitetu stroja i još nisam imao većih kvarova (prešao oko 5000km). Ali da je mašina osjetljiva - to je ... a ovlašteni uvoznik i serviser u ZG firma "Genero" je isto toliko neosjetljiv - ima prokleto skup servis i vrlo skupe dijelove. Ako, ne daj bože, poželiš kupiti nešto dodatno kao npr vjetrobran - kaže ti uvoznik "pa neću ja zbog vas kupovati cijeli kontejner vjetrobrana ...."
Generalno gledano TGB uopće nije jeftin skuter. Za par tisuća kn više imate solidnog novog talijana pa je to i moja preporuka....

--- Kraj citata ---

Hvala ti puno na odgovoru.Moj za sada izbor je Aprilia Sport Citi one 50 2t.Kosta nesto vise od 12000kn.Neki kazu da su joj plastike lose jer se pravi u Kini a neki totalno drugacije.Sta vi mislite o njoj?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju