Općenito > Generalno o skuterima

Skuter 50cc

(1/7) > >>

Bunker:
Pozdrav,
Razmisljam o kupovini(prvog) skutera do 1200e.Novi sam u svemu ovome tako da molim za vasu paznju i volju da mi pomognete.Gledao sam malo po internetu i naisao sam na Sprint Eagle(to je neki baotian ali nasa neka firma samo lijepi nalijepnice na njega).Neki ljudi ga hvale a neki totalno suprotno.Znam da ce mnogi reci da treba da kupim polovnjaka ali nazalost nemam nikog iskusnog kraj sebe da mi pomogne oko toga tako da razmisljam o kupovini novog skutera.Vi ako imate neki prijedlog samo izvolite.Bio bih vam puno zahvalan kada bi mi pomogli oko ovoga.

spaljenivk:

--- Citat: Bunker - 01 Srpanj, 2012, 22:54:43 ---Pozdrav,
Razmisljam o kupovini(prvog) skutera do 1200e.Novi sam u svemu ovome tako da molim za vasu paznju i volju da mi pomognete.Gledao sam malo po internetu i naisao sam na Sprint Eagle(to je neki baotian ali nasa neka firma samo lijepi nalijepnice na njega).Neki ljudi ga hvale a neki totalno suprotno.Znam da ce mnogi reci da treba da kupim polovnjaka ali nazalost nemam nikog iskusnog kraj sebe da mi pomogne oko toga tako da razmisljam o kupovini novog skutera.Vi ako imate neki prijedlog samo izvolite.Bio bih vam puno zahvalan kada bi mi pomogli oko ovoga.

--- Kraj citata ---
Bjezi od kineza u velikom luku  :toothy9: , bolje kupi zipa novoga, ili skupi još 400e pa kupiš novog apriliu,aerox,gillera, al za 1200e moš kupit odličnog polovnog ( trebam kupiti ovih dana polovnu apriliu za 1100e ) mislim da je više isplativo

Bunker:

--- Citat: spaljenivk - 01 Srpanj, 2012, 23:41:29 ---Bjezi od kineza u velikom luku  :toothy9: , bolje kupi zipa novoga, ili skupi još 400e pa kupiš novog apriliu,aerox,gillera, al za 1200e moš kupit odličnog polovnog ( trebam kupiti ovih dana polovnu apriliu za 1100e ) mislim da je više isplativo

--- Kraj citata ---
   Znam ja da ima dobrih polovnih ali nema ko da mi pomogne oko toga.I jos da dodam da mi motor treba da sluzi cisto za voznju po gradu

Suhy:
Ako imaš nekog majstora ili si sam svoj majstor zemi polovnog talijana ili japanca(aerox) i složi ga to ti je dobra kombinacija.
Od kineza bježi , a francuzi su ti ono ni vrit ni mimo.

Grale:
ma kakav majstor moraš bit,odes pogledas par skutera,provozas se na njima i poslje odlucis koji ti se najviše sviđa...
i eventualno napravis servis na njemu tek tolko da si miran...ima sigurno u tvojoj blizini neki meštar koji radi doma pod fus...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju