Tehnički kutak > Tuning skutera

namotaji paljenje

<< < (5/6) > >>

Hrga:
ima brnic ja mislim to jest ima komplet instalaciju pa valjda ima i to  :laughing6: :laughing6:

neer:
evo posto sam surfao po netu u nadi da cu naci kako popraviti namotaje na najjednostavniji nacin.naletio sam na nesto predobro baterijsko paljenje jel ima toga na skuterima

vpucko:
btw da te pitam kak si to uopce smrdao? koji vijak si prevelik stavio onaj na propeleru??

BlackNaranča:
da nebih dizao novu temu, ja sam evo neki dans jebao skroz namotaje i sada neznam sto da radim, vidim nitko na forumu ne prodaje sve sam pretrazio..

dali pasu namotaji s nekog drugog skutera tipa piaggio ili minareli?

meni samo trebaju namotaji isti ovakvi kakve je neer sjebao bez magneta, sjwebao sam ih na isti nacin kao i on..ht
neer kako si ti to rjesio

vktr:

--- Citat: BlackNaranča - 30 Rujan, 2009, 17:52:27 ---da nebih dizao novu temu, ja sam evo neki dans jebao skroz namotaje i sada neznam sto da radim, vidim nitko na forumu ne prodaje sve sam pretrazio..

dali pasu namotaji s nekog drugog skutera tipa piaggio ili minareli?

meni samo trebaju namotaji isti ovakvi kakve je neer sjebao bez magneta, sjwebao sam ih na isti nacin kao i on..ht
neer kako si ti to rjesio

--- Kraj citata ---
ja imam namotaje i magnet sa 100cc nisam siguran oće li pasati konektor na konektor od 50cc struje(ako i ne paše vjerojatno se daju žice skombinirat nekak i to bi vjrerojatno možda radilo), ali sam siguran da paše od 50cc magnet i namotaji na 100cc radilicu uz komplet 50cc ožičenje.

Pa ako nigdje ne bi našao ja ti pošaljem ove da probaš ako pašu kupiš, ako ne onda neznam, vratiš  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju