Tehnički kutak > Tuning skutera
namotaji paljenje
neer:
eto prilikom rastavnljanja masine i stavljanja novih lezajeva nisam pazio i stavio sam duze sarafe na ventilator a on se sarafi na magnet i normalna stvar duzi saraf imao je pristup namotajima i grebao ih je,znaci shebo sam stvar i sada mene zanima dal se daju ti namotaji popraviti namotavanjem nove zice iili moram kupiti nove namotaje.meni je ovo sve pomalo smijesno kupim nove lezajeve i shebem namotaje a sta ce bit kad stavim namotaje 100% ce radilica otic sve se nada . :laughing9: :laughing9: :laughing9: :angry9:
neer:
i koja je cijena novi namotaja i koja je okvirna cijena rabljenih namotaja.. ???
speed:
--- Citat: neer - 12 Svibanj, 2008, 21:46:47 ---eto prilikom rastavnljanja masine i stavljanja novih lezajeva nisam pazio i stavio sam duze sarafe na ventilator a on se sarafi na magnet i normalna stvar duzi saraf imao je pristup namotajima i grebao ih je,znaci shebo sam stvar i sada mene zanima dal se daju ti namotaji popraviti namotavanjem nove zice iili moram kupiti nove namotaje.meni je ovo sve pomalo smijesno kupim nove lezajeve i shebem namotaje a sta ce bit kad stavim namotaje 100% ce radilica otic sve se nada . :laughing9: :laughing9: :laughing9: :angry9:
--- Kraj citata ---
a jbm mu posao,sta nisi pazio,al ok,necemo te grditi,ako znas koga koji s bavi vitlanjem motora,otidji do njega i vidi jel moze ponovno namotati,ali ako je samo malo zgreban lak onda to premazi sa lakom za nokte,ako ne moze sprevitlati vrijeme je za nove namotaje :angry7:
novi su oko 90 € kolko znam
neer:
ja cu se propucat ma otisle su zice .saraf je ostrugao dobrih 3 milimetra zice ..joj 90 eura mi je puno
speed:
--- Citat: neer - 12 Svibanj, 2008, 21:54:09 ---ja cu se propucat ma otisle su zice .saraf je ostrugao dobrih 3 milimetra zice ..joj 90 eura mi je puno
--- Kraj citata ---
probaj onda na vitlanje namota,to ce te izac jeftinije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju