Tehnički kutak > Tuning skutera
namotaji paljenje
gozz:
Uh, tog sam se i bojao...
Tebi nije otišao grubi namot struje, već fini za napajanje CDI-a.
MA može se to popraviti, samo to daj nekom starom elektičaru/elektroničaru. a ako ništa drugo, probaj sam...
Samo frka je što ima puuuno namotaja pa treba dosta namatati...
speed:
--- Citat: gozz - 13 Svibanj, 2008, 10:16:01 ---Uh, tog sam se i bojao...
Tebi nije otišao grubi namot struje, već fini za napajanje CDI-a.
MA može se to popraviti, samo to daj nekom starom elektičaru/elektroničaru. a ako ništa drugo, probaj sam...
Samo frka je što ima puuuno namotaja pa treba dosta namatati...
--- Kraj citata ---
u svakom slucaju ima manje nego trafo,ja sam sad namotao trafo od 1001 zavoj sa debljinom zice 0.40 mm,to je bila primarna strana
neer:
ma evo danas sam skontao kako je to zapravo kompicirano i ja jednostavno neznam to namotat i cini mi se da mi ne preostaje nista drugo osim kupiti nove namotaje ili ako hoce netko od vas da mi to sredi ja mu platim i dam materijal :toothy12: :toothy12:
speed:
--- Citat: neer - 13 Svibanj, 2008, 19:22:09 ---ma evo danas sam skontao kako je to zapravo kompicirano i ja jednostavno neznam to namotat i cini mi se da mi ne preostaje nista drugo osim kupiti nove namotaje ili ako hoce netko od vas da mi to sredi ja mu platim i dam materijal :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
posalji meni i ja ti to sredim :toothy3:
neer:
ajde ako netko zma popraviti te vrazije namotaje ili PRODAJE NAMOTAJE neka mi se javi jako mi je hitno..skuter maltene nisam ni provozao s tim novim lezajevima sve je spremno za paljenje ili ako neko iz osijeka ima ko bi mi drage volje dao svoje paljenje na 20 sekundi samo da probam dal sve radi kak spada bio bi mu zahvalan.
DAA!!..jel mozda pase od nekog drugog skutera paljenje..tj namotaji a da se mogu staviti na peugeot !!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju