Tehnički kutak > Injection
Ditek se gasi. Zašto ?
Aprilia maniac:
--- Citat: lenko - 05 Kolovoz, 2012, 00:04:06 ---Sve gore navedeno je promenjeno. Na pipu sam prvo promenio gumici, a onda stavio još jednu. Na 3 pipe, sam stavljao po još jednu gumucu. Pa sam onda kompletan nosač inektora promenio 2x. Pa sam sa sapunicom prskao da vidim gde su ti jebe..i mehurići. Nigde ih nema, a pritisak se gubi...
--- Kraj citata ---
Stvarno nesto cudno...a onaj nepovratni ventil na kompresoru jesi li provjerio kakav je?
I jesi li provjerio dal ti se plavi injector zatvara do kraja?
A da sam ja na tvom mjestu kad bi imao vremena ljepo bih si prebacio kompletnu masinu sa injektorima, kompresorom i svim stvarima sa tog ispravnog ditecha kojeg imas u garazi na tog "neispravnog" i onda bih provjerio dal ce onda radit...ako ne nista tako ces bar saznat da ti je sa samom masinom i sistemom ubrizgavanja sve u redu..
Lenko:
Inače, i prebacujem sa jedne na drugu. Međutim, obe imaju falinku: jedna se gasi u leru i niskim obrtajima (Plamena), a Nišlijka se ponekad guši do 40kmh, a kad pređe tu granicu, leti. Juče sam prebacio lamelni ventil sa Plamene na Nišlijku, i čini mi se da je ova sad ok. Trebao bi malo da je testiram, verovatno danas. Barem jedne da se rešim. Ako je nišlijka ok, usredsređujem se na ovu drugu, pa ko pre...
Kako to misliš da plavi inektor zatvara do kraja ?
Aprilia maniac:
--- Citat: lenko - 05 Kolovoz, 2012, 08:32:06 ---Inače, i prebacujem sa jedne na drugu. Međutim, obe imaju falinku: jedna se gasi u leru i niskim obrtajima (Plamena), a Nišlijka se ponekad guši do 40kmh, a kad pređe tu granicu, leti. Juče sam prebacio lamelni ventil sa Plamene na Nišlijku, i čini mi se da je ova sad ok. Trebao bi malo da je testiram, verovatno danas. Barem jedne da se rešim. Ako je nišlijka ok, usredsređujem se na ovu drugu, pa ko pre...
--- Kraj citata ---
A sto se tice plavog injectora, znas da kad ga spojis na akumulator, on se otvori, e tebi se on mozda nece zatvori opet kako treba..mozda ti je prljav ili nesto pa zbog toga na njemu gubis kompresiju..
Lenko:
--- Citat: Aprilia maniac - 05 Kolovoz, 2012, 11:51:09 ---
--- Citat: lenko - 05 Kolovoz, 2012, 08:32:06 ---Inače, i prebacujem sa jedne na drugu. Međutim, obe imaju falinku: jedna se gasi u leru i niskim obrtajima (Plamena), a Nišlijka se ponekad guši do 40kmh, a kad pređe tu granicu, leti. Juče sam prebacio lamelni ventil sa Plamene na Nišlijku, i čini mi se da je ova sad ok. Trebao bi malo da je testiram, verovatno danas. Barem jedne da se rešim. Ako je nišlijka ok, usredsređujem se na ovu drugu, pa ko pre...
--- Kraj citata ---
A sto se tice plavog injectora, znas da kad ga spojis na akumulator, on se otvori, e tebi se on mozda nece zatvori opet kako treba..mozda ti je prljav ili nesto pa zbog toga na njemu gubis kompresiju..
--- Kraj citata ---
Čišćen je u kadici...
Aprilia maniac:
--- Citat: lenko - 05 Kolovoz, 2012, 12:22:35 ---
--- Kraj citata ---
Čišćen je u kadici...
[/quote]
A onda mi stvarno vise ne ide u glavu kako mozes izgubit svu tu kompresiju..
Napisao si da mjenjas dio po dio sa jednog motora na drugi..a ja sam mislio da sa tog motora koji se ne gasi u leru prebacis kompletnu masinu(dakle da cijelu masinu skines sa nosaca motora i prebacis je na drugog ditecha) a ne dio po dio kako si dosad radio..tako ces bar saznat dali je greska negdje u masini ili u elektronici
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju