Tehnički kutak > Injection

Ditek se gasi. Zašto ?

<< < (30/39) > >>

Lenko:
Skoro sve, osim agregata. A od agregata sve osim termo grupe. A ako zamenim agregate, opet sam ukrstio probleme ! Mislim da sam pro kraju radova sa Nišlijkom, koju spremam  za prodaju, pa ću onda da nabavim adekvatan alat, i da rešim problem sa gubitkom kompresije. Finansijska direktorka mi je legla na kičmu, pošto se opravka Nišlijke malo odužila, pa moram uforsatiti.

Aprilia maniac:

--- Citat: lenko - 05 Kolovoz, 2012, 13:15:52 ---Skoro sve, osim agregata. A od agregata sve osim termo grupe. A ako zamenim agregate, opet sam ukrstio probleme ! Mislim da sam pro kraju radova sa Nišlijkom, koju spremam  za prodaju, pa ću onda da nabavim adekvatan alat, i da rešim problem sa gubitkom kompresije. Finansijska direktorka mi je legla na kičmu, pošto se opravka Nišlijke malo odužila, pa moram uforsatiti.

--- Kraj citata ---

A jbg..I jos jedna stvar, taj ditech koji se gasi na leru, probaj mu stavit auspuh sa drugog ditecha, taj ti je mozda zastopan..
Prijatelju vjeruj mi da bar malo blize zivis do mene nego sad i kad bih mogao doci do tebe nekako odma bih dosao i pomogao bih ti oko tog problema pa bi ga mi nekako napravili pa makar to znacilo da bi se oko njega tjedan dana bez prestanka zezali..jbg ja ti vise ovako preko foruma stvarno vise neznam sto ti savjetovati...

Lenko:
I zamenu auspuha sam probao. Pre toga očistio oba... Ništa... Samo da završim Nišlijku, usredsređujem se na Plamenu ! Neće se ona meni gasiti, pa...

Aprilia maniac:

--- Citat: lenko - 05 Kolovoz, 2012, 14:21:39 ---I zamenu auspuha sam probao. Pre toga očistio oba... Ništa... Samo da završim Nišlijku, usredsređujem se na Plamenu ! Neće se ona meni gasiti, pa...

--- Kraj citata ---

Drago mi je da si nisljiku uspio srediti  :icon_thumright: :icon_thumright:

Daci:
normalno ti je da tlak padne preko noći na 0

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju