Tehnički kutak > Injection

Ditek se gasi. Zašto ?

<< < (28/39) > >>

Lenko:
Uf, bato, pa to je ono što naše koke ..... ! To znam, ali ne znam uzrok gubljenja, gde i zašto ! To i jeste problem kojeg jurim već mesecima !!!.

Aprilia maniac:

--- Citat: lenko - 04 Kolovoz, 2012, 14:09:28 ---Uf, bato, pa to je ono što naše koke ..... ! To znam, ali ne znam uzrok gubljenja, gde i zašto ! To i jeste problem kojeg jurim već mesecima !!!.

--- Kraj citata ---

Uzrok gubljenja ti moze biti crijevo, neispravan komresor, neispravan injector zeleni, neispravan injector plavl,lose gumice izmjedju zelenog i plavog injectora, losa gumica ispod one pipe na koju se crijevo spaja...ja mislim da se vise nigdje nemoze izgubiti kompresija od kompresora  :icon_thumright:

Lenko:
Hehehe, baš si mi suzio izbor ! Mada sam uglavnom sve pregledao i napravio zamene !

Aprilia maniac:

--- Citat: lenko - 04 Kolovoz, 2012, 22:16:41 ---Hehehe, baš si mi suzio izbor ! Mada sam uglavnom sve pregledao i napravio zamene !

--- Kraj citata ---

A jbg, a jeli li probao promjenit onu pipu na kompresoru na koju se stavi crijevo? Ispod nje imas jednu malu gumicu koja ponekad pukne od starosti.,jesi li probao promjenit tu pipu na injectoru? Jesi li provjerio dal ti kompresor i plavi injector zadrzavaju pritisak ili ga propustaju? Jesi li mjenjao onaj usis to jest usisne lamelice?

Lenko:
Sve gore navedeno je promenjeno. Na pipu sam prvo promenio gumici, a onda stavio još jednu. Na 3 pipe, sam stavljao po još jednu gumucu. Pa sam onda kompletan nosač inektora promenio 2x. Pa sam sa sapunicom prskao da vidim gde su ti jebe..i mehurići. Nigde ih nema, a pritisak se gubi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju