..vidim tu sve i svega pa da nesto razjasnimo
..prvo da je ovaj forum glasilo LUNE : ovaj forum (portal) je glasilo i drugih brandova koji na neki od načina imaju dogovor s samnom.
Bar to nije problem dogovoriti
.
Ali to nikako ne znaci da ja ili "mi" utjecemo na clanove i njihove izjave. Niti taj marketinski dio utjece na moja promisljanja. Tako nisam u ovom slucaju utjecao ni na izjave do GOZZA ni na izjave od ROBERTA kao ni na AGILove izjave , a svi su vlasnici navedenih skutera... Tom retorikom se moze isto reci da je ovo forum samo za RUNNERase i sta ja znam.. pa ti vidi zasto je to tako? U svakom slucaju kymco se uvjek moze dobro oglasavati i ovdje, mislim da je i vrijeme , ja nemam nis protiv
..sto se tice tehnologije -- tu su stvari takodjer poznate, ako se tako grubo nabacuju podaci, onda se moze reci da agility i baotian imaju iste agregate.. ..ali zasto je onda agility toliko skuplji? a i zasto je onda agility toliko pouzdaniji , toliko, da je u italiji najprodavaniji pored svih tih talijana ?
..a zasto bi onda koristio tu retoriku i za lune koji po toj analogiji imaju iste agregate kao i agility , a u 2t slucaju kao yamaha
? ocito u cijeloj toj prici ima puno istog , ali ipak i puno razlicitog, sto ce reci oba su se ipak izdigla u svojoj klasi sto pokazuje i potraznja..
da ne zaboravim, da se vratim malo na tvoju analogiju , po tome sad kad cuju forumasi koje si "prave" "2t" naveo skutere , reci ce ti samo jedno... sve je to sranje, jedino valja RUNNER ,eventualno AEROX bla bla
(iako piaggioHR ne placa nikakvu reklamu, skrtice
)
mislim da je pitanje bilo jako jednostavno i ne vidim razlog cemu ga zapetljat dodatno
dakle da probam vratiti temu na smjer gdje bi i topic starter htjeo da se svi zadrzimo : vision ili agility
-oba skutera imaju nisku cijenu i oba imaju 2 godine jamstvo ali imaju odlicnu servisnu podrsku oko rijeke , kao sto si naveo za kymco tako je i za lunu (rijeka, matulji , pula, novigrad) i oba imaju svoje prednosti , ali i nedostatke .
topic starter ima jedan bitan zahtjev: trazi skuter od 50ccm za Rijeku koja je poznata po puno uzbrdica , koji savjet onda dati , a da se bude fer?
tu mislim da agil , gozz , robert i ostali clanovi koji ih voze ipak imaju pravo dati svoju rijec našem novopečenom agentu 007 , kako si i sam tek kasnije rekao
to nadovezujem na ovaj citat :
....
Ovaj forum je, moze se slobodno reci, glasilo Lune i ostalih skutera koje prodaje Betamoto, to se u biti niti ne skriva, i ne drzim da je to lose ni neposteno, ali mora se to reci, tek toliko da ti bude jasno da ti tu tesko netko moze reci nesto protiv Lune
S druge strane, ja prodajem Kymco, pa isto ne mogu biti previse objektivan
Najbolji test, ako mene pitas - vidim da si iz rijeke: zaustavi nekog na semaforu ili parkingu i pitaj ljude kako su zadovoljni sa kymcom, odnosno lunom.
ti clanovi ocito vole svoje skutere i kao takvi su subjektivni , ali mislim da imaju pravo rijeci, to nikako nema veze s MSom kao "glasilom" , iako MS nema nista protiv oglasivaca pa da ponovim i KYMCO i DERBI su dobrodosli kao oglasivaci...
zato i postoji ovaj forum na kojem ce uvjek biti sloboda da svaki forumas kaze svoje misljenje i to niti jedan sponzor nece moci sprijeciti dok sam ja tu shef