Općenito > Generalno o skuterima

Kymco Agility 50 vs Luna Vision 2

<< < (6/11) > >>

robert:
nemam ja ništa protiv kymca ili njegovih dealera! ja govorim ono što sam osobno doživio sa lunom i servisom!
mislim da sam već više puta objavio sve + i - lune!

@ odin:
sjedni ti ovdje u zagrebu na kymco agility(full serijala) i kreni prema grobniku pa da vidimo koji će od nas dvojice dalje stići!
izazov? ideja? dobra ideja?

odin:

--- Citat: 007 - 12 Svibanj, 2008, 14:05:36 ---Pozdrav

Kupio bi skuter za po Rijeci, pa sam gledao Agility 4t i lunu Vision 2

(Sad se idem predstaviti :D )

--- Kraj citata ---

Jos jedna stvar koja po meni dovoljno govori o podrsci koja je jako bitni dio price - Kymco u Rijeci i u krugu od 50km od rijeke (tvoj moguci radijus kretanja) ima 7 ovlastenih servisa (LAbin, Opatija, Rijeka * 3, Crikvenica, Krk), a ako se ohrabris za malo dalje relacije dodas rab, mali losinj, pazin :) Dalje od toga ti je sa 50cc predaleko :)

odin:

--- Citat: robert - 12 Svibanj, 2008, 22:52:31 ---nemam ja ništa protiv kymca ili njegovih dealera! ja govorim ono što sam osobno doživio sa lunom i servisom!
mislim da sam već više puta objavio sve + i - lune!

@ odin:
sjedni ti ovdje u zagrebu na kymco agility(full serijala) i kreni prema grobniku pa da vidimo koji će od nas dvojice dalje stići!
izazov? ideja? dobra ideja?

--- Kraj citata ---

nadam se da bi obojica stigli do grobnika bez vecih problema :) A opet s druge strane, kome treba takav ispit muskosti :)

Sto se tice prvog dijela tvog posta, nisam nikog imenovao niti prozvao, samo sam napisao ono sto je istina, zao mi je ako si se ti osjetio prozvanim, nije mi bila namjera to uciniti.

--- Citat: robert - 12 Svibanj, 2008, 22:52:31 ---izazov? ideja? dobra ideja?

--- Kraj citata ---

mislim da mu je najbolja ideja ona koju sam predlozio - da priupita ljude stvarne korisnike, cisto to  :icon_thumright:

007:
Sad se zahuktava, načuo sam da je frend kupio nešto slično visionu, pa ću pričekati da ga on malo istestira jedno par dana, pa da vidim utiske.
meni nije važno dal će mi skut ići 85km/h ili 80km/h, ili koliko god važno mi je da kad krenem po brdima u okolici rijeke ne idem 30km/h, jer se zna kako se vozi u ovim krajevima. Bar znam kako ja vozim auto, a ja sam jedan od onih koji ne divljaju po cesti s autom.
Treba mi prometalo koje ima snagu izvuć brdo određenom brzinom.

odin:

--- Citat: 007 - 12 Svibanj, 2008, 23:10:08 ---Sad se zahuktava, načuo sam da je frend kupio nešto slično visionu, pa ću pričekati da ga on malo istestira jedno par dana, pa da vidim utiske.
meni nije važno dal će mi skut ići 85km/h ili 80km/h, ili koliko god važno mi je da kad krenem po brdima u okolici rijeke ne idem 30km/h, jer se zna kako se vozi u ovim krajevima. Bar znam kako ja vozim auto, a ja sam jedan od onih koji ne divljaju po cesti s autom.
Treba mi prometalo koje ima snagu izvuć brdo određenom brzinom.

--- Kraj citata ---

potpuno si u pravu.

luna, sachs, peda, cak i novi baotiani inventivnih imena rocky i rambo, baziraju se na istoj tehnologiji, koja ne donosi znacajne razlike 2t modelima u odnosu na malo naprednije 4t modele. cak cesto se zna dogoditi upravo suprotno - da 4t model bolje ide :)
no, sacekaj ti da probas frendovu pilu, i mozda jos koju drugu za konkretne usporedbe, iako ti "pravi" 2t skuteri krecu od 10k kuna na gore - kymco vitality, sym jet (zna biti na akciji i po 9k!), peugeot trekker, gilera stalker, derbi atlantis... oni su performansama, ali i opcom kvalitetom ispred ovog nizeg razreda.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju