Općenito > Generalno o skuterima

Kymco Agility 50 vs Luna Vision 2

<< < (5/11) > >>

odin:

--- Citat: noky007 - 12 Svibanj, 2008, 16:15:36 ---Svaka cast gozz to je pravi odgovor!!Znaci sve u svemu luna je skroz upotrebljiv motorcek uz sitne preinake!!!

--- Kraj citata ---

uz sitnu preinaku i originalne dijelove, i agility dobije 50% na snazi :)

mrcina:
možda je to več morao raditi pa on to iz iskustva

mrcina:
da samo preinake na 4t skutovima su preskupe i dobrano zadiru u garanciju . a koliko sam skužio čak i neki koji su radili to u servisima za kymco imali su problema sa skuterom zbog neodrađenog tuninga dokraja kvalitetno.

odin:

--- Citat: 007 - 12 Svibanj, 2008, 15:38:05 ---Ali mene opet buni ovo, prema testu skutera do 10000kn autor je pri testu zaključio da se Kymco agility je prema brzini više blizu 2T skutera nego 4T skutera, e sad mene buni da je prema specifikacijama Luna nešto slabija od ostalih 2T skutera, pa na kraju dođe da su brzina i ubrzanja u Agility i Lune ista?
Barem prema nekoj mojoj logici. Je li to tako?
A šta je s ostalim prednostima i manama? Je li bilo problema s Lunama?
Da li je netko vozio Agilityja 50, pa da malo napiše, da čujemo iz prve ruke.

--- Kraj citata ---

upravo to, agility je jedini od 4T skutera kojeg su u paralelnom testu istaknuli da ima performanse blizu 2T skuterima, uz duplo manju potrosnju. Opcenito od 50cc skutera ne treba ocekivati cudo od performansi.
Ovaj forum je, moze se slobodno reci, glasilo Lune i ostalih skutera koje prodaje Betamoto, to se u biti niti ne skriva, i ne drzim da je to lose ni neposteno, ali mora se to reci, tek toliko da ti bude jasno da ti tu tesko netko moze reci nesto protiv Lune :)
S druge strane, ja prodajem Kymco, pa isto ne mogu biti previse objektivan :)

Najbolji test, ako mene pitas - vidim da si iz rijeke: zaustavi nekog na semaforu ili parkingu i pitaj ljude kako su zadovoljni sa kymcom, odnosno lunom.

odin:

--- Citat: mrcina - 12 Svibanj, 2008, 22:41:51 ---da samo preinake na 4t skutovima su preskupe i dobrano zadiru u garanciju . a koliko sam skužio čak i neki koji su radili to u servisima za kymco imali su problema sa skuterom zbog neodrađenog tuninga dokraja kvalitetno.

--- Kraj citata ---

svaki tuning nosi sa sobom dozu rizika od lose obavljenog posla, sto je i normalno.

Ugradnjom originalnih dijelova u agility ne gubi se jamstvo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju