Općenito > Generalno o skuterima

Kymco Agility 50 vs Luna Vision 2

<< < (4/11) > >>

SlowRider:

--- Citat: Agil - 12 Svibanj, 2008, 17:22:46 ---Kymco Agility 50 bez blokade je slabašan skuter...mene nije mogao izvuči 40 m uzbrdice 35 - 40 % nagiba na izlazu iz dvorišta. Na dužoj uzbrdici brzina mu je bila 12 - 15 km na sat. Kymko Agility 80 je sasvim druga priča......uzbrdice vozi 35 - 40 km/sat, max brzina mu je oko 75 km/sat...uz sve prednosti 4T skutera ( i Kymca  ;D ), sad ga ne bi mijenjao za neki dvotaktni u rangu do 13 000 kuna

--- Kraj citata ---
:laughing7: jesi siguran? znaci i SP180 je iskljucen.

007:
Sve je to ok i sve to stoji, ali meni se ne da frizirat skuter, jer kupiš skuter, pa kit, pa ovo pa ono, i nakon 2 god zaključim, da sa svim tim doradama na skuteru sam mogao kupit Gileru Runnera. Malo karikirano, ali to je tako.

robert:
evo moj savjet!
kupi si lunu 50 vision 2 i stavi joj samo lakše rolice od 4.6 ili 4.8 grama u dimenzijama 15 x 12mm i ako se misliš po kišnim danima voziti obavezno promjeni lulicu na svjećici! ja vozim lunu već 10500 kilometara bez ijednog većeg kvara! nemoj za te novce očekivati nešto posebno ali je skut čisto solidan za te novce!

stark1:

--- Citat: SlowRider - 12 Svibanj, 2008, 17:01:34 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 12 Svibanj, 2008, 17:00:25 ---a zasto nebi kupio keeway huricane 80...ima mi ga frend i platio ga je 7000kn vamo u bosni i skino blokade i motor letiii

--- Kraj citata ---

zato sto na taj skuter ide velika tablica, u tom slucaju je bolje kupiti neki 125ccm ili vise...

--- Kraj citata ---
ahaa...ja sam u bosni kod nas nije tako...bar ja mislim

odin:

--- Citat: Mr J - 12 Svibanj, 2008, 14:45:15 ---agility bez blokada tesko da ce te nekom brzinom izvuci uz brijeg, vrlo je vjerojatno da ces ga morati i gurati (ovisno o jacini nagiba brijega)...

--- Kraj citata ---

oprosti, ali ovo sto si napisao nema veze sa istinom...
cak i baotian, koji je od agilityja duplo slabiji ce te povuci po svakoj uzbrdici.

ovo sto si napisao je prilicno tendenciozno :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju