Općenito > Generalno o skuterima

Kymco Agility 50 vs Luna Vision 2

<< < (3/11) > >>

007:
hvala Vam, očito izgleda da je Kymco se čini kvalitetniji, ali luna je 2T i na kraju sam dobio dojam da je i ona dobar skuter. Pošto ste iznijeli argumente koji su mi logični vjerovatno će za par dana bit jedna Luna Vision i kod mene.

Svaka čast, lijepo objašnjeno. Bravo  :glasses9:

master_o_fight:
dobar izbor :happy3:

stark1:
a zasto nebi kupio keeway huricane 80...ima mi ga frend i platio ga je 7000kn vamo u bosni i skino blokade i motor letiii

SlowRider:

--- Citat: gigo_sf2 - 12 Svibanj, 2008, 17:00:25 ---a zasto nebi kupio keeway huricane 80...ima mi ga frend i platio ga je 7000kn vamo u bosni i skino blokade i motor letiii

--- Kraj citata ---

zato sto na taj skuter ide velika tablica, u tom slucaju je bolje kupiti neki 125ccm ili vise...

Agil:
Kymco Agility 50 bez blokade je slabašan skuter...mene nije mogao izvuči 40 m uzbrdice 35 - 40 % nagiba na izlazu iz dvorišta. Na dužoj uzbrdici brzina mu je bila 12 - 15 km na sat. Kymko Agility 80 je sasvim druga priča......uzbrdice vozi 35 - 40 km/sat, max brzina mu je oko 75 km/sat...uz sve prednosti 4T skutera ( i Kymca  ;D ), sad ga ne bi mijenjao za neki dvotaktni u rangu do 13 000 kuna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju