Općenito > Generalno o skuterima
Kymco Agility 50 vs Luna Vision 2
Mr J:
agility bez blokada tesko da ce te nekom brzinom izvuci uz brijeg, vrlo je vjerojatno da ces ga morati i gurati (ovisno o jacini nagiba brijega)...
2t 50ccm bi te trebao izvuci ali opet ne ocekuj neku preveliku brzinu od takvog serijskog skutera uz brijeg (40-50kmph)...
Ovaj novi model lune je rijesio djecje bolesti Lune I :icon_thumright:
007:
Ali mene opet buni ovo, prema testu skutera do 10000kn autor je pri testu zaključio da se Kymco agility je prema brzini više blizu 2T skutera nego 4T skutera, e sad mene buni da je prema specifikacijama Luna nešto slabija od ostalih 2T skutera, pa na kraju dođe da su brzina i ubrzanja u Agility i Lune ista?
Barem prema nekoj mojoj logici. Je li to tako?
A šta je s ostalim prednostima i manama? Je li bilo problema s Lunama?
Da li je netko vozio Agilityja 50, pa da malo napiše, da čujemo iz prve ruke.
gozz:
Ovako. Podaci za lunu se razlikuju od web sitea do web sitea.
Luna dolazi sa certifikatom proizvođača zablokirana do bola, pa iz toga proizlazi da je "nešto slabija" od konkurencije. Da, kad ju kupiš s blokadom, i sjedneš na nju, ide tromije i sporije... ok.
Skineš blokadu, staviš lakše rolice i ideš uz bok 70% svih serijskih 50 ica...
Neki vele 2.2 kw, neki manje, neki 2.8 kw... ovisi o blokadi itd itd...
Ja na svojoj luni imam maknute blokade i stavio sam malo lakše rolice jer su originalne pre teške. Stavio sam i onaj jeftilen od "rezonantnog" auspuha, i evo neki dan ja i cura iza mene skupa 155 kg, (većinu uzima moj trbuh :toothy12:) uputili se na sljeme...
Na ravnom dođemo do 65 km/h, na laganijim uzbrdicama tipa red mihaljevac ide 50 km/h, a na jačim uzbrdicama tipa serpentine Sljemena, ide 30 na sat i tako drži... Ispod 30 na sat ga ne možeš usporit jedino kočnicom...
Inače, Baotiani 4t od 50 ccm, nisam siguran kako za usporedbu idu uz brijeg sa 155 kg na sebi...
noky007:
Svaka cast gozz to je pravi odgovor!!Znaci sve u svemu luna je skroz upotrebljiv motorcek uz sitne preinake!!!
SlowRider:
2-T power :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju