I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zna li neko kako mogu da skinem blokadu sa Jet Forca 50tsdi?
Citat: svrle - 21 Svibanj, 2007, 19:37:56evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?ima na variomatu i spuhu,probaj to poskidat pa javi kako ide,ako nesto neznas samo pitaj
evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?ima na variomatu i spuhu,probaj to poskidat pa javi kako ide,ako nesto neznas samo pitaj
ev copy od speed sta je reko neznam tacno kome za isti skuter...Citat: speed - 24 Svibanj, 2007, 21:19:25Citat: svrle - 21 Svibanj, 2007, 19:37:56evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?ima na variomatu i spuhu,probaj to poskidat pa javi kako ide,ako nesto neznas samo pitajlol.od kud si to iscupao
Citat: svrle - 21 Svibanj, 2007, 19:37:56evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?ima na variomatu i spuhu,probaj to poskidat pa javi kako ide,ako nesto neznas samo pitajlol.od kud si to iscupao
Citat: Rossi - 11 Svibanj, 2008, 22:08:49ev copy od speed sta je reko neznam tacno kome za isti skuter...Citat: speed - 24 Svibanj, 2007, 21:19:25Citat: svrle - 21 Svibanj, 2007, 19:37:56evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?ima na variomatu i spuhu,probaj to poskidat pa javi kako ide,ako nesto neznas samo pitajlol.od kud si to iscupao u ovoj temi Blokade (Pitanja i Odgovori) - http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2127.msg37565#msg37565 ... reko da vidim imal sta da ce nac pretrazivac da pomognem momku barem nekako kad ono ti a prvo sam mislio da je black rox nisam ni cito ...a vidim slika tvoja slicna njegovoj prijasnjoj .... pa napravio sam eto ispravku
ev copy od speed sta je reko neznam tacno kome za isti skuter...Citat: speed - 24 Svibanj, 2007, 21:19:25Citat: svrle - 21 Svibanj, 2007, 19:37:56evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?ima na variomatu i spuhu,probaj to poskidat pa javi kako ide,ako nesto neznas samo pitajlol.od kud si to iscupao u ovoj temi Blokade (Pitanja i Odgovori) - http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2127.msg37565#msg37565 ... reko da vidim imal sta da ce nac pretrazivac da pomognem momku barem nekako kad ono ti a prvo sam mislio da je black rox nisam ni cito ...a vidim slika tvoja slicna njegovoj prijasnjoj .... pa napravio sam eto ispravku
Citat: svrle - 21 Svibanj, 2007, 19:37:56evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?ima na variomatu i spuhu,probaj to poskidat pa javi kako ide,ako nesto neznas samo pitajlol.od kud si to iscupao u ovoj temi Blokade (Pitanja i Odgovori) - http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2127.msg37565#msg37565 ... reko da vidim imal sta da ce nac pretrazivac da pomognem momku barem nekako kad ono ti a prvo sam mislio da je black rox nisam ni cito ...a vidim slika tvoja slicna njegovoj prijasnjoj .... pa napravio sam eto ispravku
Citat: speed - 11 Svibanj, 2008, 22:13:46Citat: Rossi - 11 Svibanj, 2008, 22:08:49ev copy od speed sta je reko neznam tacno kome za isti skuter...Citat: speed - 24 Svibanj, 2007, 21:19:25Citat: svrle - 21 Svibanj, 2007, 19:37:56evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?ima na variomatu i spuhu,probaj to poskidat pa javi kako ide,ako nesto neznas samo pitajlol.od kud si to iscupao u ovoj temi Blokade (Pitanja i Odgovori) - http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2127.msg37565#msg37565 ... reko da vidim imal sta da ce nac pretrazivac da pomognem momku barem nekako kad ono ti a prvo sam mislio da je black rox nisam ni cito ...a vidim slika tvoja slicna njegovoj prijasnjoj .... pa napravio sam eto ispravku bitno da si se snasao,svaka cast
Citat: Rossi - 11 Svibanj, 2008, 22:08:49ev copy od speed sta je reko neznam tacno kome za isti skuter...Citat: speed - 24 Svibanj, 2007, 21:19:25Citat: svrle - 21 Svibanj, 2007, 19:37:56evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?ima na variomatu i spuhu,probaj to poskidat pa javi kako ide,ako nesto neznas samo pitajlol.od kud si to iscupao u ovoj temi Blokade (Pitanja i Odgovori) - http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2127.msg37565#msg37565 ... reko da vidim imal sta da ce nac pretrazivac da pomognem momku barem nekako kad ono ti a prvo sam mislio da je black rox nisam ni cito ...a vidim slika tvoja slicna njegovoj prijasnjoj .... pa napravio sam eto ispravku bitno da si se snasao,svaka cast
ev copy od speed sta je reko neznam tacno kome za isti skuter...Citat: speed - 24 Svibanj, 2007, 21:19:25Citat: svrle - 21 Svibanj, 2007, 19:37:56evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?ima na variomatu i spuhu,probaj to poskidat pa javi kako ide,ako nesto neznas samo pitajlol.od kud si to iscupao u ovoj temi Blokade (Pitanja i Odgovori) - http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2127.msg37565#msg37565 ... reko da vidim imal sta da ce nac pretrazivac da pomognem momku barem nekako kad ono ti a prvo sam mislio da je black rox nisam ni cito ...a vidim slika tvoja slicna njegovoj prijasnjoj .... pa napravio sam eto ispravku bitno da si se snasao,svaka cast
Citat: Rossi - 11 Svibanj, 2008, 22:17:37Citat: speed - 11 Svibanj, 2008, 22:13:46Citat: Rossi - 11 Svibanj, 2008, 22:08:49ev copy od speed sta je reko neznam tacno kome za isti skuter...Citat: speed - 24 Svibanj, 2007, 21:19:25Citat: svrle - 21 Svibanj, 2007, 19:37:56evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?ima na variomatu i spuhu,probaj to poskidat pa javi kako ide,ako nesto neznas samo pitajlol.od kud si to iscupao u ovoj temi Blokade (Pitanja i Odgovori) - http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2127.msg37565#msg37565 ... reko da vidim imal sta da ce nac pretrazivac da pomognem momku barem nekako kad ono ti a prvo sam mislio da je black rox nisam ni cito ...a vidim slika tvoja slicna njegovoj prijasnjoj .... pa napravio sam eto ispravku bitno da si se snasao,svaka cast