Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )

<< < (39/44) > >>

steeef:
zato je kmičovo deklo i sve plastificirano iznutra i izvana i sve kompletno :)
to sad zgleda kak treba.

[R]UNNE[R]:
.

danc00:

--- Citat: steeef - 12 Siječanj, 2013, 04:53:08 ---zato je kmičovo deklo i sve plastificirano iznutra i izvana i sve kompletno :)
to sad zgleda kak treba.

--- Kraj citata ---

I meni je sve komplet, osim dekla, tj deklo mi je isto komplet ali nije sve iznutra komplet samo onaj rub i par cm od ruba prema nutra, kolko je uhvatilo, jer nema potrebe da sam sve plastificiral kad se ionak sve zamaže pa je crno :), a i moral bi se zezat sa zaštitom dodatno.

Ovak je isto odlično...ja sam zadovoljan, osim kaj nisam riješil ono sa getribom(ak to uopće ima veze s getribom-tak me bu dugo jebalo dok nem poludel i došel k tebi kad položim vozački, samo da čuješ taj fenomen koji se javi u 2 primjerka na 1000 Gilera..pa da čujem kaj buš rekel  ;D), stavil sam nova dva ležaja al opet isto ( u deklu i support armu)... :'( 

Rolice(13g.) su nakon 1000km doslovno kao nove, kalota nije pojela zube na radilici i sve je super ja sam zadovoljan sa multivarom...još čekam onaj usisnik od Nexusa koji sam naručil i to je to, sezona more početi, 2L ful sintetike i filter su također spremni  da ulete nakon 1000km;D

Jedino možda još kupim rolice 13.5g. da sprobam kak bi onda išel, jer možda ima koji okretaj više sad  :dontknow:

steeef:
za pjeskarenje netreba priprema,tj za plastificiranje..goli metal treba bit.

@ danc, deklo nemaš kaj zaštičivat,onaj lim iznutra se izvadi i toe to..
lakše se očisti skliska i glatka površina ;)

more,dojdi i bumo rastepali i deli ovu kaj imam doma.

danc00:
A treba sve vijke zaštitit jer sam ih ostavil nutra da mi navoje ne plastificira, a onaj lim sam izvadil, a s čim si ti zaštitil ono kaj si trebal.

Ja sam sa pik trakom i nikad više, j****u rastopilo mi se ljepilo i sad sam moral ovo kaj sam zaštitil čistit od ljepila, sve se zapeklo i rastopilo...zato nemojte piktrakom, najdite neko drugo rješenje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju