Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )

<< < (38/44) > >>

danc00:
Ispjeskaril sam neke djelove prošlu godinu pa sad kad sljedeći put idem za ZG nosim to na plastifikaciju, sve će ići u mat crno...

Ležajeve ću mijenjat na kraju kad bude sve plastificirano da nemam šmirglanja poslje i zajebancije oko zaštićivanja dosjeda...

Ako ima netko onaj usisnik zraka na deklu od novog ST 200 ili DERBI-a ili Nexusa 250 i sl. ubiti od bilkojeg a da paše na moj VXR nek mi se javi na PM, naravno kupio bih  :icon_thumright:

mislim na ovakav:

danc00:

Evo, nemam kaj drugo reći...malo se delalo!

[R]UNNE[R]:
.

IceMan:
svaka cast  :notworthy:

danc00:
Hvala, a support je takak kakav je, to je odljevak pa ima raznih pikica po sebi, a sa biaxom sam one najveće pobrusil poslje pjeskarenja, al sve mi se nije dalo...jer ima brdo sitnih pikica, to me ne dira, ionak je većinom sakriven od spuha, a i sa 1m se niš ne vidi, to je zbilja sitno i ovak sa slike se jako vidi jer je baš sjaj lupil pa se vidi svaka pika, inače se uopče ne vidi tak jako...

A deklo i nogari nemaju greške, ko tvornički je, još sam im rekel nek bi bace plastiku malo preko ruba, da se ne počne ljuštit ili slično za svaki slučaj...kad bu lijep dan onda budem vani slikal...ovak se ne vidi nekak 100% dobro.

Ovu plastiku neću farbat, ne volim ih farbat više, sa silikon sprejem bum ju prešel kad bu sezona i onda bu dosta crnija i to bu ok, jedino ak nabavim neku novu onda bi mogel pokušat ovu prefarbat, al s plastikima mi se više neda igrat, dosta mi je bilo na toga na Aeroxu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju