Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )

<< < (40/44) > >>

danc00:
Evo danas sam ga malo upalil da vidim dal radi još uopće, nisam akumulator vadil pa reko baš da vidim jel živ  ;D , naravno akumulator ko nov.

Evo kaj se delalo danas:

Jučer mi sinula ta ideja pa reko da probam i dobro je ispalo, barem meni, sad još čekam da mi stigne ovaj usis tu na deklu od Nexusa, jer mi je onaj puno ljepši, pa bude to to.

E imam još pitanje, kak da zatvorim ovu rupu kad se skine nosać tablice, ostane mi gore kod svjetla rupa, kak da to zatvorim, ili moram kupiti baš undertail za to....

steeef:
ccc,dannc s čim ti to salikaš?mutne su ti slike ko da si slikal s tetrisom  :laughing7:
dobro zgleda mada nisam ljubitelj karbon stafa  :icon_thumright:
bome dugo čekaš taj usis :P

danc00:
To ti je Alfin hvaljeni tetris HTC onex, vrag ga jebi kad stisnem AF na jedan djel ekrana onda se drugi zamuti...kaj morem  ;D

Da, a za taj usis mi naj niš govoriti jer kad sam tebe pital nisi niš rekel dal ga moreš nabaviti i kad, a za sve ostale bum rekel da nemojte naručivati u Zagrebu na staroj Pešćenici(osim ak imate živce i vremena), jer eto ja čekam vražji usis od 7.1.2013. pa do danas+moral sam im ostaviti akontaciju, sad vidim i zake...rekli su da u čet se javim pa da će valjda stić jer je došlo "brdo" djelova. Tolko o SkuterMoto. Ok su dečki, ali ozbiljnost 0.

Ni ja nisam(ali zna se lijepo uklopit kad se ne dene sve u foliju), zato bum tu stal jer kaj je preveč niti s kruhom nije dobro  ;D

Sent from my SonyEricsson T10

steeef:
onda je prenaprdan uredjaj za tebe :P
mislim to se nabavi u svakom piaggiu bez beda,ako si vec isel u zg neznam zakaj nisi isel u moto mondo?tam bar imaju svega u ducanu..
nisu ti hteli narucivat jer nisu imalu drugo kaj narucit do sad :P

danc00:
Ma, ne pitaj, išel sam dole jer sam dole uzel rolice i na moje čuđenje baš te koje sam trebal su imali, pa reko idem pitati za to...

E kad sam ja pital oni su rekli da nemaju, ali već su mi uvalili papir sa kaparom od 50kn i kaj ću drugo nek dat im pare pa nek nrauće, a obečavali su MAX 2 tjedna, 100%.

Eto to mi je škola, ak imaju na lageru bum kupil ak ne...odoh dalje. Trebal sam u taj moto-mondo, zapravo sutra idem kod njih pa ak nije stiglo idem u taj moto-mondo, a oni mi nek vrate kaparu, makar sumnjam da će htjet!

P.S -daj daj  ;D de ste vi bili dok sam ja tipkuljil po HTC-u, još je tad na windowsima bil, i tač skrin je bil precizan ko kineski sat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju