Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )
steeef:
skineš kompletni prednju masku dole i iznutra imaš osigurače koje makneš da moreš izvadit te plastike..baš su glupo to napravili :P
Kmich83:
--- Citat: steeef - 23 Prosinac, 2012, 00:40:40 ---skineš kompletni prednju masku dole i iznutra imaš osigurače koje makneš da moreš izvadit te plastike..baš su glupo to napravili :P
--- Kraj citata ---
Znači dobro sam mu napisal. Bravo ja
danc00:
Aaaa to bu počekalo onda toplije vrijeme...nem sad prčkal po plastikama dok je oko nule, da ne bi bilo nismo znali... A jesu retardusi, da bi zamenil tu malu plastiku moram skinuti pol skutera...
Nek, još me samo zanima dal mi treba kakva brtva za prirubnicu, to sam uopče pozabil...
steeef:
nema prirubnica brtvu
danc00:
Joooj da sam znal kaj sve treba skinuti radi te jedne male bočne plastike niti ju ne bi išel kupovat..sad mi je žal 100kn...jer hamatom sve mora iti dole :BangHead: Al nakon pol vure gruntanja i skidanja plastika da nekak dođem samo s rukom do tih pipca od plastike plastika je uspješno zamjenjena, nejebal sam se ko Isus i nikad više... jer sam ju zamjenil bez da skinem prednju plastiku dole :toothy11:
Naravno Amblem mi ne paše :toothy3: :toothy3: ja sam mislil da paše na moju maskicu ali ne, ne znam valjda 2007.g na dalje ima drugačiju prednju masku od moje ali uglavnom amblem novijeg tipa mi ne paše, opet bačeno 50kn :toothy11:
I nakon 3sata šrafanja i zajebavanja zamjenu prirubnice sam pustil za sutra..jer nisam imal više volje...otpeljal sam se po selu malo i stavil skuter u garažu...bilo je oko 13°C :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju