Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )

<< < (36/44) > >>

pajo:
super izgleda :headbang:
reci mi jel to 3M folija?

danc00:
 :nono:

Neka iz čajne, al dobro drži, nije ko 3M al za te novce je dobra...bumo vidli kak dugo bu držala.

Kmich83:
Ha ha dancoo.

danc00:
Evo ja sam već spreman za sezonu 2013.  :icon_thumright:

Danas su mi stigli i zadnji djelovi potrebni da zgotovim sve kaj ne štima...vjerojatno više ništa nebu išlo gore osim eventualno nekog spuha ali to samo ak dobim na kladi...inače ne vjerujem da bum imal viška 300€ za spulju, rađe bum prodal skuter i kupil nekaj na brzine pošto bum dobil i papire na proljeće da sam sposoban za upravljanje motorima  :laughing7:

Ulje i filter su tu za servis, prirubnica i ona bočna plastikica su tu radi zamjene, prirbnica je spucana a plastika je malo ogrebana pa reko da me ne živcira non stop. A amblem sam kupil jer mi je ovaj puno ljepši nego stari sa dva prstena...stari bum imal za po selu a kad idem nekam u goste onda si bum stavil ovaj frajerski  :toothy12: :toothy12:

E dajte mi samo recite kak se skida ova bočna plastika, nisam nikad raskapal maske pa da ne raskopam nekaj kaj uopče ne treba, u par koraka samo recite kak ide kronološkim slijedom dole...

Kmich83:
Za tu plastiku trebaš doći s unutarnje strane i imaš čini mi se trineka osigurača. Sad neznam dal trebaš skidati onaj protuoklop8 onu plastiku di je bravica) ili se da kad skineš onu srednju iznad fara. Nek ti još neko objasni, ovo je ono kaj ja znam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju