Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )
karlo-sp:
--- Citat: danc00 - 12 Srpanj, 2012, 15:24:19 ---Ma glavno je da nisam lud, sad kad i vama škripi sad se bum lakše vozil ;D ;D Sad samo gas :hbusa:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: , slobodno vozi nece mu nista bit , ja tako vozim vec 2 g :laughing7:
danc00:
E Karlo jel ima i tvoj skuter tamo između zadnje polutke i variomata onaj klizać/napinjać/stabilizator remena ili kak se to zove?
Jer ja mislim da sam skužil do čega je! Mislim da je to tog klizaća, jer u slučaju da se vozim pri toj brzini remen je najbliže tom klizaću i sigurno je malo labav i kad ga lizne onda se tak čuje, jer ja ćim dam malo gas i remen se napne te ga variomat malo digne odmah prestane!
Vjerojatno je lager u tom klizaću otišel, možda nije otišel nego ga treba samo malo pošpricati... 90% sam siguran da je do toga! Jer velim kad se vozim brže od 30-35km/h toga nema, samo pri toj brzini kad održavam brzinu i kad je remen labav, ili kad malo pređem prek udubine kad se remen strese i lizne taj klizač!
Evo ja mislim da je to problem...kaj Vi velite :dontknow:
dino73n:
Slobodno izvadi taj klizac i probaj bez njeg pa ces biti siguran jel do njeg ili je nesto drugo.
steeef:
to je stabilizator remena i normalno da se čuje kad remen lupa po njemu da ne lupa previše u deklo ili sam u sebe..
danc00:
--- Citat: steeef - 14 Srpanj, 2012, 13:05:58 ---to je stabilizator remena i normalno da se čuje kad remen lupa po njemu da ne lupa previše u deklo ili sam u sebe..
--- Kraj citata ---
Kaj mi nisi to znal odma reči, nek da ja gruntam dva dana :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju