Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )
karlo-sp:
u mene su vx blokovi , i tek prije par dana sam stavio stabilizator remena jer mi se culo neko "cviljenje" kad pustim gas na 50-60km/h , nije ti do stabilizatora 99%
MIKSETA:
kod mene je zvuk kao da udara brzo centralni nogar negde :confused5:
slican je zvuk brusalice kad brusi nesto ali na secove :)
meni se desi kad dodjem na 50 i tako se cuje do 80 po satu ali samo kad dajem gas ne kad otpustam i ja nz sta je :dontknow:
jednom sam ga stavio na centralni nogar dao gas i nisam cuo nikakav zvuk ali u voznju se cuje ::)
uzimas jednom 4T i odma probleme a sacuvan mi je vxr majkem xD
steeef:
--- Citat: danc00 - 14 Srpanj, 2012, 13:13:32 ---Kaj mi nisi to znal odma reči, nek da ja gruntam dva dana :angry9:
--- Kraj citata ---
jebiga ne stignem čitat sve..
--- Citat: MIKSETA - 14 Srpanj, 2012, 13:20:28 ---kod mene je zvuk kao da udara brzo centralni nogar negde :confused5:
slican je zvuk brusalice kad brusi nesto ali na secove :)
meni se desi kad dodjem na 50 i tako se cuje do 80 po satu ali samo kad dajem gas ne kad otpustam i ja nz sta je :dontknow:
jednom sam ga stavio na centralni nogar dao gas i nisam cuo nikakav zvuk ali u voznju se cuje ::)
--- Kraj citata ---
oće ružit feder od nosača motora.
danc00:
Ma ti federi mi već lagano idu na da ne velim kaj, i ja sam mislil da je od mašine, legnem ispod kad vidim pun k federa, ko će ih sve popratit!
Ali mislim da nije do njega jer je sve ko novo, a i velim vam da kad se u leru spustim onda tih je ko tišina! Jedino more biti taj stabilizator ili centralni nogar!
Ali ne vjerujem je je feder na nogari jak i ona ne mrda nikud! Ma stabilizator je 80%, sad sam malo manje siguran kad se Karlo javil ali ipak mislim da je on! Kad uhvatim vremena skidam ga dole i idem videti kaj je s lagerom!
MIKSETA:
a daj danco za jedan zvuk nepotrebno rastavljas i sastavljas pusti ga mozda mu zdosadi i nestace xD
moj ima 22 000 i dosad nije bilo problema a i karlo vozi tako vec 2 godina tako da ne vrijedi :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju