Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )
danc00:
--- Citat: karlo-sp - 12 Srpanj, 2012, 14:07:34 ---nisi jedini :) , i meni se to cuje ,nemam pojma zasto ::)
--- Kraj citata ---
Hehe, nikad te nije zanimalo kaj je to...makar je opruga 100% , jer kad se spustim u leru onda se niš e čuje, a vozil sam se oko 50km/h..znači centralna mora biti!
@Štef - haha da bil je tam, ali paše taman u onaj limeni tuljac na polutki, ne da paše nek ko da je napravljen za njega, zato sam ga stavil unutra, taman sjedne u taj kanal ko u kuminu kak se veli, niš nisam siloval niti nabijal, samo je kliznul.
Pa reko nek bude, ipak je plastika možda smanji trenje i vibracije...
karlo-sp:
--- Citat: danc00 - 12 Srpanj, 2012, 14:32:00 ---Hehe, nikad te nije zanimalo kaj je to...makar je opruga 100% , jer kad se spustim u leru onda se niš e čuje, a vozil sam se oko 50km/h..znači centralna mora biti!
--- Kraj citata ---
a zanimalo me je , al sam bio lijen rastavit i vidit sta je :laughing7: , meni se cuje oko 30-40km/h , bas je ono nikakv zvuk , iritira me :sad3:
igor.sb:
ma tak i treba, plasticni do polutki, torson do kvacila i cicia mica gotova je prica
wanna be bb :P
MIKSETA:
i ja imam isti problem ;D
na 50 ili 60 po satu kad dodam gas cuje se skripanje.....koja glupost :dontknow: :angry9:
danc00:
Ma glavno je da nisam lud, sad kad i vama škripi sad se bum lakše vozil ;D ;D Sad samo gas :hbusa:
Velim, ta plastika je ko rađena za to, zato sam i mislil da su je ovi krivo stavili kad su montirali oprugu, jer baš paše u onaj kanal od lima na polutki!
Al mora da je to neka zajebana stvar kad ni Štef ne zna do čeg je a rijeć je o Gileri :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju