a tia si onu grobinu...lip je
Hehe, nekaj mi je govorilo da pitam stare iskusnjare za savjet!
Hvala svima
Pralas - slike prevelike? Ne razmem!
Niš ne skidam s njega, blatobran je ok, sad sam u godinama i bitnije mi je da kad me kiša ulovi da sam suh po leđima
Kaj svi pitate za cijenu, a po kolko već ideju VXR-ovi tih godišta nisam ni ja ništ posebno dobro prešel
Ma da će Runner lijepo otić na njuškalo ja mislim, trebaju mi novci, no nije mio ga primarno prodat tak da će biti u oglasu duže vrijeme!
Otvoril bum projekt kad se dovoljno informiram od vas, kaj i kak i zakaj!
Pa odmah da pitam nekaj za početaK:
Čul sam da uz multivar/speedcontrol ide i malossi bregasta i federi ventila!? Sad jel to istina i kaj se dobi sa tom kombinacijom? I iskreno me zanima razlika između Polini i Malossi variomata, koji je bolje stavit na VXR, kaj se dobi s jednim a kaj s drugim i koji je bolji generalno, cijena je u ista pa ono...
Variomat bi sad odmah puknul gore, dok bregasta i opruge ventila idu na 20 000km kad se ide na štelanje ventila, tak sam isto čul, da se na 20 00km radi veći servis sa štelanjem ventila, pa kad bu sve raskopano onda stavim i te dvije stvari nutra!
I treće su opruge kačila, zvono i kvačilo nem zasad diral jer su skupi a dobro rade svoj posel i ova, samo me zanima jel uz variomat moram kaj štelat kvačilo ili da ostavim kak je!?
Prešel sam 100km ravno, a imam jednu crticu iznad pola, jel to puno, znači cirka 200km je cijeli tank ili kak? 135km/h sam se vozil sad kad sam dolazil doma, i to je bila cesta sa malim usponom od 2% cirka, a tak nekak ste rekli da treba VXR ići, pa je valjda to ok!
Ajde, malo prodiskutirajte oko prijenosa i ovog malog tuninga, da znam na kaj bacit opet par 100€.......