skuter se poceo cudno ponasat prije par dana kad nije htio upalit iz nepoznatog razloga! najnormalnije sam se vozio, ugasio ga na 2 sata i iso upalit i nece...ostavio sam ga prek noci i slijedeci dan rano ujutro iso a upalit! upalio je iz prve! nisam se vozio, nego sam ga ugasio i oko podneva ga iso ponovo upalit! nema boga da uopce zatrokira, nista, mrtav, nece upalit da ga hebes...pustio sam ga do navecer i iz ciste zajebancije ga iso probat upalit i zamisli cuda, RADI iz prve ko bubica! jucer sam isprobao opet istu shemu i zakljucio da skuter ne zeli upaliti prek dana! stvarno ne znam koji je vrag...mislim, sve glupo zvuci, al ocito ga nekaj hebe u el. instalacijama kod vise temperature!
uglavnom, skino sam karb, ocistio ga, skup sa filterom zraka...podesio mjesavinu kak spada, zamjenio svijecicu, pogledao prijenos...sve je kak spada! jednostavno, skuter radi ko nov po noci, dok po danu nema sanse da upali!
i jos jedan problem mi se poceo javljat prije kojih 2 tjedna...prilikom starta kad odvrnem gas, masina se zavrti i na 1/4 sekunde ko da se ugasi i onda potegne i to sve prije nego kuplung spoji...uzasno iritantno...pogledal sam prijenos i usis i nigde nikaj ne cvika...auspuh sumnjam da je jer najnormalnije sve radi pri visim obrtajima...i da js jedna stvar, nakon kojih 10 minuta voznje na full gasu, kad se sve posteno zagrije, kad pustim gas i malo usporim i hocu opet ubrzat, nece mi zapalit smjesu! pocne pucat iz auspuha i ono, tek negdje na 70 opet ulovi i pocne ubrzavat! a smjesa je dobro nastelana...
i da dijelovi su gore za base tuning (malossi sport, leo RR, multivar, frga 17.5) skut ima 22 500 km i bio je na 20 000 km na servisu...
pliz help ak znate u cem je problem i ak to mogu na bilo koji nacin sam srediti da bas ne dajem pare za servis i tak...Hvala!