ovako svaki motor troši koliko ga teraš i ganjaš tako da ja imam sp troši kišu sa neba jer je friziran imam otvoren karb koji povečava potrošnju,svaki frizirani skuter troši, al meni to baš i ne smeta jer pokida cestu kad mu daš gasa,ako misliš imat serijski i vozit se samo po gradu sp po meni i nije skuter za to više mi je vxr jer je 4t i manje troši a opet može iči neznam odluka je na tebi lega
pozdrav
nije istina da svaki friziran skuter trosi
npr jedan sr sa 172 i 25icom u nekim rezimima gasa trosi manje nego serijski sr 150
sad da ti ne objasnjavam neces shvatiti zasto je to tako
uzmi si vxr-a i nemas nikakvih briga motor dobro ide ..ne trosi puno...i nema kvarova ko na cvajama...
koji su to kvarovi? vozim ih skoro vec 10god nisam imao kvara, da li imam samo srece?
stalno jedno te isto se ponavlja, samo je stvar vozaca ili dotrajalosti, ak ne znas pazit ni na jedno ni na drugo i mrtvog vxr ces sahraniti samo tako, a vjeruj mi vise je na ovom forumu di su svi strucni i svi sve znaju bilo razvaljenih vxrova nego razvaljen 2t bb masina
kad neko kaze nemoj uzet spa ili sra pozalit ces jer ces vise sarafit po njima nego vozit se, dođe mi da se ranim