Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
crogenie:
--- Citat: pitaNS - 06 Svibanj, 2009, 23:47:16 ---pa pazi znaš kako puni serisjki i kad vidiš ovo pa možeš zaključiti...ide fino...ja zadovoljan!
Super potrošnja...tu sam negde oko 5 lit...moram izmeriti tačno!
pajo: dobar je spuh a videćemo kakvog je kvaliteta!
--- Kraj citata ---
Zaboravio sam te pitat... :) vidim da ti je temperatura skuta po satu bila oko 80... :) Meni na serijskom cilindru otkako sam maknuo org. spuh i stavio veću diznu temperatura kolko ga god gario ne prelazi 50°C... To je vjerovatno temperatura vode, ili mi krivo mjeri ja ne znam... Al znam da otkako sam maknuo ono serijsko smeće skuter puno manje grije.
pitaNS:
--- Citat: crogenie - 08 Svibanj, 2009, 00:29:18 ---Zaboravio sam te pitat... :) vidim da ti je temperatura skuta po satu bila oko 80... :) Meni na serijskom cilindru otkako sam maknuo org. spuh i stavio veću diznu temperatura kolko ga god gario ne prelazi 50°C... To je vjerovatno temperatura vode, ili mi krivo mjeri ja ne znam... Al znam da otkako sam maknuo ono serijsko smeće skuter puno manje grije.
--- Kraj citata ---
da to je temperatura vode ili antifriza...Meni je na serijskom cilindru sa zx-om temp bila oko 60°C, a sada je uglavnom 80°C mada zna nekad da skoči i na 90°C...
Normalno je da ti manje greje sa otvorenijim auspuhom, ono smeće od serijskog auspuha je skroz začepljeno...
giannelli:
--- Citat: Giz - 06 Svibanj, 2009, 22:27:48 ---Pravih 9250 nije malo... a čovjek lijepo piše da scoot po toj čukici neče preko 9100 okretaja nikako.
Ono što želim upozoriti je to da i moja čukica od rpma i podosta drugih serijskih zapravo jako lažu te su okretaji na scootu sasvim ok za taj kit. Ide ok. Slagao sam ja sad nedavno sličan setup na Pugu u cajger mu je podosta točan i ide vrlo slično. Samo je polinijev kit i Zx gore tako da ne vidim kako bi mogao bolje?!
--- Kraj citata ---
meni je na nrg poweru, trophy i yasuni r po satu njegovom vrtili malo manje od 13.000 okretaja. :laughing11:
SlowRider:
--- Citat: pitaNS - 09 Svibanj, 2009, 12:07:41 ---ono smeće od serijskog auspuha je skroz začepljeno...
--- Kraj citata ---
Nije bas smece, moze posluziti kao dobra grijalica :icon_biggrin:
pitaNS:
--- Citat: SlowRider - 09 Svibanj, 2009, 12:45:03 ---Nije bas smece, moze posluziti kao dobra grijalica :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
he,he... na zimu svi serijske auspuhe gore i trljaj ruke...
gianelli: eto ti dokaza koliko neki satovi lažu, trophy na 13.000 rpm........LOL
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju