Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (71/96) > >>

pitaNS:

--- Citat: crogenie - 06 Svibanj, 2009, 23:45:00 ---Ma ide to super... Nego kako se sad boriš s potrošnjom? meni je točno 4.5 litre, al ga stalno ganjam...

--- Kraj citata ---

pa pazi znaš kako puni serisjki i kad vidiš ovo pa možeš zaključiti...ide fino...ja zadovoljan!
Super potrošnja...tu sam negde oko 5 lit...moram izmeriti tačno!

pajo: dobar je spuh a videćemo kakvog je kvaliteta!

SlowRider:
Usporedi brzinu podizanja kazaljke kada je skut bio serijski i sada, tako se najbolje vidi napredak  :frajer:

Drnda:
ja neznam zasto, ali na mome sf-u do 60 kazaljka ne moze pratiti ubrzanje, a u lika koji ima kit, kazaljka leti , i prati kako ide ubrzanje,  zna li tko zasto je to tako? samo nemojte zezati da je moj prejak i te gluposti..

dino_sk:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Svibanj, 2009, 17:40:19 ---ja neznam zasto, ali na mome sf-u do 60 kazaljka ne moze pratiti ubrzanje, a u lika koji ima kit, kazaljka leti , i prati kako ide ubrzanje,  zna li tko zasto je to tako? samo nemojte zezati da je moj prejak i te gluposti..

--- Kraj citata ---
ti si napusen  :toothy12: :toothy12:

Drnda:

--- Citat: dino_sk - 07 Svibanj, 2009, 20:11:14 ---ti si napusen  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
lol ti vozis runnera, tako da suti  :toothy12:
ali ozbiljno nije mi jasno do cega, ista je godina, moj ide sporije u ubrzanju, ali kazaljka ne moze pratiti ubrzanje..
ja neznam na kojim okretajima moj radi, ali su ocito nedovoljni...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju