Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (73/96) > >>

SlowRider:

--- Citat: pitaNS - 09 Svibanj, 2009, 12:47:25 ---he,he... na zimu svi serijske auspuhe gore i trljaj ruke...

gianelli: eto ti dokaza koliko neki satovi lažu, trophy na 13.000 rpm........LOL

--- Kraj citata ---

Sto se tice pokazivanja okretaja, malossi sport nisam uspio natjerati preko 10100rpm, jedino sa Nardom je isao do 11000.

Drnda:
crogenie, temp moze ovisiti i omjeru zraka i goriva, ako ima vise zraka vise se i zagrijava, evo u mene je sada tem oko 25 stupnjeva, mozda i malo vise, ali temp u gradskoj voznji sa samim startovima i ful gasu ne prelazi pola i tu stalno stoji, dok kada idem preko 60 kmh onda padne izmedju pola i skroz hladnog...

pitaNS:
evo dugo me nije bilo sa Updejtom projecta mada se dosta radilo i uštimavalo u međuvremenu...  :icon_biggrin:

Što se tiče Malossi Sporta, cilindar za pređenih 1700 kma radi kao sat, prava milina ga je voziti  :toothy12:, prenos je naštimovan sa 7gr rolnama u multivaru i belom centralnom Polini oprugom... ubrzanje 0-80 je oko 13 sec, a krajnja negde oko 95kmh...

Kvačilo je Motoforce Evolution u kombinaciji sa Motoforce zvonom s rebrima...
Squish sam merio, 1mm tačno, sa dihtunzima koji dođu uz cilindar...
Karb 19mm black edition, dizna 78 sa serijskim prerađenim airboxom....Naručio sam Motoforce karting airbox (onaj kao što je Hac imao)...

toliko za sada eo malo svežih slikica!

doritos:
mani se osobno jako svidja taj jetforce c-tech :icon_thumright:  bas je ljepi dizajn, oklopi...

ja sam imao prije isto jetforce al tsdi, onaj injection sa 13 cola felgama i abs sustav...imao je 3 kocione celjusti...jednu napred i dvije straga....ljevom polugom kocnice si bremzao prednjom i zadnjom zajedno a desnom samo zadnjom...strasan skuter sto se tice tehnologije je bio...

uzivaj lega :icon_thumright:

Tommek:
dobar projekt ,svida mi se skut =)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju