Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (70/96) > >>

Drnda:
cini mi se da su mu okretaji na max bili 9250. a to je po meni malo, jer taj spuh bi to trebao imati kroz ubrzanje.. a zvuk je nekako slabasan i na temelju njega nisam donosio zakljucke nego prema stage 6 cukici

Giz:
Pravih 9250 nije malo... a čovjek lijepo piše da scoot po toj čukici neče preko 9100 okretaja nikako.

Ono što želim upozoriti je to da i moja čukica od rpma i podosta drugih serijskih zapravo jako lažu te su okretaji na scootu sasvim ok za taj kit. Ide ok. Slagao sam ja sad nedavno sličan setup na Pugu u cajger mu je podosta točan i ide vrlo slično. Samo je polinijev kit i Zx gore tako da ne vidim kako bi mogao bolje?!

pitaNS:
obrtaji su mereni sa Stage6 obrtomerom, vidite ga prikačenog na drugom snimku...e sad jbem li ga valjda je tačan!

A brzinu sam merio uporedo sa drugom koji ima koso sat koji je tačan i moj laže 5 kmh....Znači na 80 po satu realna brzina mi je 75...

drnda: po testovima Tecnigas RS II je najjači na 8490 obrtaja,e sad to je opet diskutabilno jer je mereno na drugom cilindru itd itd....uglavnom puno je 9250 za taj auspuh!

to je to: ja mislim da ne mogu više očekivati.....scoot težak 115kg + ja 87kg  :laughing3:

pajo:
ma bitno da si ti zadovoljan :icon_thumright:rs2 izgleda super ja sam ga nešto bio gledo oču neču,ali onaj crom

crogenie:
Ma ide to super... Nego kako se sad boriš s potrošnjom? meni je točno 4.5 litre, al ga stalno ganjam...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju