Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: prometna nesreća  (Posjeta: 608 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Aprilia97

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • Illegal :)*
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zlobin-RI
  • Moj Skuter: Runner
  • Moja Kaciga: HJC,Airoh,Uvex
prometna nesreća
« : 19 Lipanj, 2012, 20:29:25 »
Evo danas s ekipom na Bakarcu,na moru,Riječani će znat gdje je to...vozač motora,nešto jače je bilo,čini mi se r6,na ravnom dijelu poslje onog kafića kod pješačkog,pretico kolonu od 10-ak auta ali su imali veći razmak,i dobro ga je nagazio u drugoj,nekih 50 metara od onog laganog zavoja prije ugibališta je samo opalilo žestoko 2 puta iz auspuha a on je nesto s motora,a motor je nastavio nekih 20 metara ravno i zabio se u neki auto,na prednji kotač i pao na sred ceste...vozač je osto ležat,tako govore svjedoci jer smo ga mi gledali s kontra strane plaže,ako neko zna prijatelje motocikliste neka se raspita jer je dečko iz rijeke,ima riječke tablice,hitna je došla po njega i odjurila,dugo su stajali tamo,nekih cirka pol sata..ja i ekipa baš gledamo prazna cesta,ravniji dio,i sad će ga nagazit i samo nestane lik s motora  :angry7: :'(

Offline hgc

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: jet force tsdi
  • Moja Kaciga: AGV gp-pro VR
  • MojSetup: serijala
Odg: prometna nesreća
« Odgovori #1 : 19 Lipanj, 2012, 21:06:10 »
kak misliš nestao??   

Offline Aprilia97

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Illegal :)*
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zlobin-RI
  • Moj Skuter: Runner
  • Moja Kaciga: HJC,Airoh,Uvex
Odg: prometna nesreća
« Odgovori #2 : 19 Lipanj, 2012, 23:03:45 »
kak misliš nestao??   

Pao,na tom mjestu je prolazio iza auta pa ga nisam vidio,ai samo samo vidio kako motor završava dalje u autu

http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Motociklist-iz-Rijeke-stradao-dok-je-pretjecao-kolonu-u-Bakarcu