Tehnički kutak > Tuning skutera
Puklo pero...
ivanm:
bilo kakav disbalans na varijatoru dovodi do raspadnuća ležaja, pogotovo lijevog..
zato.. :icon_thumright:
neer:
pa kod runera mi se puknuto pero ne cini bas kriticno za lezajeve jer je plasticno to ese nebi treballoo ni osijetit zar ne ipak je to plastika
YamahaSpy:
--- Citat: speed - 10 Svibanj, 2008, 16:34:48 ---
--- Citat: 3alfa3 - 10 Svibanj, 2008, 16:34:03 ---Znam da su kod tebe plasticna jer su takva na Piaggio motorima.
Najbolje onda da ga izvadis i vozis bez njega. Ko je jos vidio hladit prijenos. ;D
--- Kraj citata ---
:sign020:
na pezou si isto metalna :toothy3:
--- Kraj citata ---
:rofll: Skini vario bzvze ti stoji.
Necete vjerovat sto se danas desilo Haha na raskrizju djeli mene i Windera ekipa imala neki tulum :D bili pijani i njih dvoje na baotian idu po sendvice neke i oba bez kacige... Uglavnom frajeri se rasipali po cesti jedan je zavrsio mislim da na Rebru jer jer glavu rasjeko drugom nije nista a motor je odletio u betonski stup i boom. Zapalio se dosli vatrogasci kada je vec sama rama ostala :D decko je isao samnom u OŠ prije. Tata mu je policajac. Bilo je sve disko mode od rotirki :toothy11:
black-rox:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Svibanj, 2008, 16:19:02 ---Ja bez pera nebi vozio. Ta remenica vise nije u balansu.
--- Kraj citata ---
Istina :icon_thumright:
marin:
a niš budem to zamijenio ovih dana,inače nema teoretske šanse da ja to sam skinem kako je to životinjski zašerafljeno tako da ću morat do servisa ovih dana,koma :sad1:!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju