Tehnički kutak > Tuning skutera

Puklo pero...

<< < (5/8) > >>

speed:
na velikom broju okretaja,jake su sile na ventilatoru i ako je odlomljeno pere pocine takorec poskakivati radilica,e sad ako su neki jeftini lezejevi brzo ce proc

PitBull Aerox:
de gluposti pricate... nadji mi jedan skut kojemu su otisli lezaji zbog perca na ventilatoru. taj citav ventilator ima 3 gr bogte. uredu da je odlomljeno nekoliko perca na jednoj strani ali sad ako je odlomljeno jedno s jedne i jedno s druge strane ili komad jednog kao u autora teme da ce mu otic lezaji, pa prodat cu skut i kupit sebi dobro biciklo. j#bo onda skutere to je onda k**ra* kad je tako osjetljivo na sve!  :sad3:

marin:
mislim ja ću to u svakom slučaju zamijenit u dogledno vrijeme kroz mjesec dana,mene je samo interesiralo dali može šta biti za to vrijeme jer se planiram voziti,inače kao što sam napomenu pukao je jako mali komadić.

Inače ja znam kako je moje puklo ali me zanima kako su vama vaša ošla?

E i kako da to zaglavim da mogu skinut variomat dole,pitam opet jer nisam uspio niš nać.

replcnt:
meni ak se nevaram ta pera stružu iznutra od nešt pa se odlamljaju plastike, u tom je stvar, e sad neznam kak je kod ostalih popucalo, hmm  :icon_scratch:

marin:
čudno,inače našao sam kako se skida vario pa budem sutra probao,ako strgam još koje pero javim se :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju