Tehnički kutak > Tuning skutera
Puklo pero...
vpucko:
a jednostavnije polomi ih sve isto i cao :D ahahahahaha :)
replcnt:
--- Citat: YamahaSpy - 11 Svibanj, 2008, 01:47:42 --- :rofll: Skini vario bzvze ti stoji.
Necete vjerovat sto se danas desilo Haha na raskrizju djeli mene i Windera ekipa imala neki tulum :D bili pijani i njih dvoje na baotian idu po sendvice neke i oba bez kacige... Uglavnom frajeri se rasipali po cesti jedan je zavrsio mislim da na Rebru jer jer glavu rasjeko drugom nije nista a motor je odletio u betonski stup i boom. Zapalio se dosli vatrogasci kada je vec sama rama ostala :D decko je isao samnom u OŠ prije. Tata mu je policajac. Bilo je sve disko mode od rotirki :toothy11:
--- Kraj citata ---
jarane, jedva ja skužio ovo, niđe ni zareza ni točke a ovaj prvi dio, niđe veze!!!! :toothy11: počeo si ko mrcina pisat niđe veze stvari :toothy12: :toothy12:
gozz:
O ljudi, šta se sve ovdje neće pisati....
Ako oćeš biti na miru, onda potrgaj i pero sa kontra strane i sve će opet biti u balansu...
Inače, unutar motora posstoji nešto što je mnogo teže od samog vrha pera, a mašina i dalje radi...
A to je Klip...
Ne govorim o balansu radilice, ne govorim o balansu radilice i klipa, vego govorim o udarima klipa u radilici tjekom svake explotije u cilindru...
Mislim da su te sile mnogo veće od sile koji stvara nedostatak vrha jednog pera...
najte biti smješni...
3alfa3:
--- Citat: gozz - 11 Svibanj, 2008, 17:33:10 ---Ne govorim o balansu radilice, ne govorim o balansu radilice i klipa, vego govorim o udarima klipa u radilici tjekom svake explotije u cilindru...
--- Kraj citata ---
1. Zato klipnjaca (iglicasti lezaj) ne smije imati nikakvog lufta
2. to je u centru radilice, a ne na jednom njenom kraju
gozz:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Svibanj, 2008, 18:17:02 ---
--- Citat: gozz - 11 Svibanj, 2008, 17:33:10 ---Ne govorim o balansu radilice, ne govorim o balansu radilice i klipa, vego govorim o udarima klipa u radilici tjekom svake explotije u cilindru...
--- Kraj citata ---
1. Zato klipnjaca (iglicasti lezaj) ne smije imati nikakvog lufta
2. to je u centru radilice, a ne na jednom njenom kraju
--- Kraj citata ---
Sve jedno.
1 ili 1.5 grama po obodu naspram 2 kg radilice i ostalih iznutrica, nije tolika greda...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju