Tehnički kutak > Tuning skutera
Puklo pero...
speed:
--- Citat: replcnt - 10 Svibanj, 2008, 17:06:09 ---
--- Citat: 3alfa3 - 10 Svibanj, 2008, 16:34:03 ---Znam da su kod tebe plasticna jer su takva na Piaggio motorima.
Najbolje onda da ga izvadis i vozis bez njega. Ko je jos vidio hladit prijenos. ;D
--- Kraj citata ---
zajebaješ se ili????? da izvadim :toothy11:
--- Kraj citata ---
a koji si ti lik,izvadi pa se vozi,ako ikako ga uspijes upaliti uopce
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 10 Svibanj, 2008, 16:39:19 ---Prije sam dobio luft na radilici... dio pripisujem ventilatoru bez 3 komadica pera...
--- Kraj citata ---
Ako i nije glavni razlog, sigurno je puno pomoglo da dodje do lufta...
Mozda pero i nije tesko, ali treba racunati da na 10000+ okretaja ima sasvim pristojnu masu.
3alfa3:
--- Citat: replcnt - 10 Svibanj, 2008, 17:06:09 ---
--- Citat: 3alfa3 - 10 Svibanj, 2008, 16:34:03 ---Znam da su kod tebe plasticna jer su takva na Piaggio motorima.
Najbolje onda da ga izvadis i vozis bez njega. Ko je jos vidio hladit prijenos. ;D
--- Kraj citata ---
zajebaješ se ili????? da izvadim :toothy11:
--- Kraj citata ---
Naravno da se zajebavam. Pa vidis smajlica.
Kupi novi ventilator, nije skup, a skuter bu ti zahvalan.
Crazy Kuree:
u mene je oko 4 pera ta slomita vrhovi samo i ništa još nije bilo tak se vožam već dugo, imam deklo osječeno na početku i na kraju tak da ima hlađenje, a kako bi moglo sjebat lager od radilice zašto bi bio izvan balansa ventilator kad je on stegnut i nemore mrdat
SlowRider:
--- Citat: Crazy Kuree - 10 Svibanj, 2008, 18:05:46 ---u mene je oko 4 pera ta slomita vrhovi samo i ništa još nije bilo tak se vožam već dugo, imam deklo osječeno na početku i na kraju tak da ima hlađenje, a kako bi moglo sjebat lager od radilice zašto bi bio izvan balansa ventilator kad je on stegnut i nemore mrdat
--- Kraj citata ---
polako ali sigurno :laughing7:, razmisli malo bolje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju