Tehnički kutak > Tuning skutera

Puklo pero...

<< < (4/8) > >>

speed:

--- Citat: replcnt - 10 Svibanj, 2008, 17:06:09 ---
--- Citat: 3alfa3 - 10 Svibanj, 2008, 16:34:03 ---Znam da su kod tebe plasticna jer su takva na Piaggio motorima.
Najbolje onda da ga izvadis i vozis bez njega. Ko je jos vidio hladit prijenos.  ;D

--- Kraj citata ---

zajebaješ se ili????? da izvadim  :toothy11:

--- Kraj citata ---

a koji si ti lik,izvadi pa se vozi,ako ikako ga uspijes upaliti uopce

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 10 Svibanj, 2008, 16:39:19 ---Prije sam dobio luft na radilici... dio pripisujem ventilatoru bez 3 komadica pera...

--- Kraj citata ---

Ako i nije glavni razlog, sigurno je puno pomoglo da dodje do lufta...

Mozda pero i nije tesko, ali treba racunati da na 10000+ okretaja ima sasvim pristojnu masu.

3alfa3:

--- Citat: replcnt - 10 Svibanj, 2008, 17:06:09 ---
--- Citat: 3alfa3 - 10 Svibanj, 2008, 16:34:03 ---Znam da su kod tebe plasticna jer su takva na Piaggio motorima.
Najbolje onda da ga izvadis i vozis bez njega. Ko je jos vidio hladit prijenos.  ;D

--- Kraj citata ---

zajebaješ se ili????? da izvadim  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Naravno da se zajebavam. Pa vidis smajlica.

Kupi novi ventilator, nije skup, a skuter bu ti zahvalan.

Crazy Kuree:
u mene je oko 4 pera ta slomita vrhovi samo i ništa još nije bilo tak se vožam već dugo, imam deklo osječeno na početku i na kraju tak da ima hlađenje, a kako bi moglo sjebat lager od radilice zašto bi bio izvan balansa ventilator kad je on stegnut i nemore mrdat

SlowRider:

--- Citat: Crazy Kuree - 10 Svibanj, 2008, 18:05:46 ---u mene je oko 4 pera ta slomita vrhovi samo i ništa još nije bilo tak se vožam već dugo, imam deklo osječeno na početku i na kraju tak da ima hlađenje, a kako bi moglo sjebat lager od radilice zašto bi bio izvan balansa ventilator kad je on stegnut i nemore mrdat

--- Kraj citata ---

polako ali sigurno :laughing7:, razmisli malo bolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju