I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
koju srku? noviju ili stariji model?
bravo,ovo je bas rubrika za ovakva pitanja..ima u rubrici generalno o skuterima 18 tema tipa koi skuter kupit i bla bla,al tesko je malo pogledat jel?
nemoj skuter to se neisplati,kupi neke sanjke ili snowmobile
šta moderatori ovde rade,ja falio a oni neka pribace temu a jesam vas dirnio krvi presvetoga ti,slađe mi je to nego novi burgman u garaži btw.ja i bih kupio sanje da sam ličanin ili purger,nama to ovde netriba,mi smo cvit mediterana
To smo svi vidli ovu zimu ko je bio cvit
...koji bi to skuter bio po vama,ono omjer uloženo-dobiveno i drugi argumenti su dobrodošli btw.dosta ljudi koji su vozilili apriliu sr-a hvali kao najboljeg pa me čisto zanima neka vaša razmišljanja
ako si nizi od 180cm onda nova SRka. ako si visi - Gilera Runner ili NRG Power
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
evo ti jos jedna kratka i jasnasjednes na svaki i vidis, sta ti pase, ovo preko foruma je k kao klima
svi ce ti reci runner,sr,nrg osobno sam vozio sva tri i najljepsa mi je srka i ljepo ide za 50ccsad koji je tebi ljepsi taj si uzemes svi imaju istu masinu i imas djelova za njih koliko oces
Evo da ti ja nesta kazem Moj pure jet s remenom i valjcicma starim presli preko 10tkm ide bolje do 75 od bilo kojeg motora nemoze mi ni jedan nista .utrkivo sam se s NRG koji ima auspuh i varimat i moj ide bolje njegov ide 5 na sat vise,isto tako s SRkom novom ona je isla slabo al opet 2-3 na sat vise al sam ju ja s 2 brijo a on sam biuo na motoru