Općenito > Generalno o skuterima
Pomoć kod odabira..ps.prijenos vlasništva??
vheky:
nije aprillia sportcity, sr 50 r je..
naći u principu i aprillia i nrg su dobre i kvalitetne masine, stvar je samo kaj mi se vise svidja..
steeef:
--- Citat: vheky - 12 Lipanj, 2012, 17:39:58 ---nije aprillia sportcity, sr 50 r je..
naći u principu i aprillia i nrg su dobre i kvalitetne masine, stvar je samo kaj mi se vise svidja..
--- Kraj citata ---
upravo to,mašine su identične i kvaliteta oba skutera je neupitna pa biraš kaj ti se više sviđa :icon_thumright:
teddy4:
zalim nisam imo 6 modele od svakog ovog skuta :dontknow: ali znam dobro da su stariji modeli imali minareli ac masine (sr)
steeef:
--- Citat: teddy4 - 12 Lipanj, 2012, 19:06:18 ---zalim nisam imo 6 modele od svakog ovog skuta :dontknow: ali znam dobro da su stariji modeli imali minareli ac masine (sr)
--- Kraj citata ---
jesu nekad 97. g model www al o tome se tu ne govori.
vheky:
da ne otvaram novu temu,, dali netko zna koja je procedura kad kupiš skuter od nekoga al rega mu vrijedi još 10.mj.?? znam ono sa ugovorima, kupit 4 primjerka, potvrda kod javnog bilježnika, nema poreza jer je manji od 50ccm..e sad, jel ja mogu koristiti te tablice i kaj treba napraviti za prijenos vlasništva, di se ide to??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju