Općenito > Generalno o skuterima

Pomoć kod odabira..ps.prijenos vlasništva??

<< < (3/4) > >>

Grale:
ako ste iz istog grada,ne mjenjaš tablice,tj.prodavačeva je volja tebi ostavit tablice...
odeš na poreznu(mada kao ne trebaš ić,al odi pa budeš dobil neki papirić samo),pa odeš na tehnički,pa na policiju ovjerit na kraju prometnu i knjižicu vozila...
naravno prije svega napravit kupoprodajni ugovor

vheky:
Iz istog grada smo..al ne kuzim zas moram na poreznu, pa ne placa se porez za skutere do 50 kubika? I cemu tehnicki ak ima vazecu registraciju?

maki 225:
Ma nemoraš na poreznu,reče ti šta si došao bezveze.
Samo kupoprodajni ugovor i u njemu navedeš da tebi ostaju tablice,s ugovorm i knjižicama odeš na tehnički samo da unese tvoje podatke pod novi vlasnik i vozi miško.  :hello:

teddy4:
kad sam vec zabrijal za masine bar da ti oko ovog pomognem .....moras na poreznu jer ti inace ugovor ne vrijedi....i sam odes u policisku upravu(u zgu je to heinzlova)ugl.za motorna vozila i doneses kopije kj.i prometne ako treba te ugovora itd ponesi 200kn vise se nesjecam kolko ti tocno treba..al ce ti ovo bit i previse....  te ti tamo daju obrazac koji popunis sve predas ....uzmu ti stare papire i daju novu knjizicu i prometnu na tvoje ime i to je to....tako sam ja radio ....

maki 225:

--- Citat: teddy4 - 12 Lipanj, 2012, 22:28:05 ---kad sam vec zabrijal za masine bar da ti oko ovog pomognem .....moras na poreznu jer ti inace ugovor ne vrijedi....i sam odes u policisku upravu(u zgu je to heinzlova)ugl.za motorna vozila i doneses kopije kj.i prometne ako treba te ugovora itd ponesi 200kn vise se nesjecam kolko ti tocno treba..al ce ti ovo bit i previse....  te ti tamo daju obrazac koji popunis sve predas ....uzmu ti stare papire i daju novu knjizicu i prometnu na tvoje ime i to je to....tako sam ja radio ....

--- Kraj citata ---
De šta jebeš čovjeka nekidan sam to radio i nije mi prvi put,samo kupoprodajni,nemaš BAŠ NIŠTA S POREDNOM,s ugovorom i knjižicama u tehničku stanicu da te uvedu pod novog vlasnika ako ima mjesta i ostat ce ti stare knjižice ili če ti dat nove to je trošak oko 200kn.
I NEMA KEMIJANJA,GOTOVA STVAR. :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju