Općenito > Generalno o skuterima

Pomoć kod odabira..ps.prijenos vlasništva??

(1/4) > >>

vheky:
Evo ovak, nasao prek frendova 2 nrga, jedan 2005, jedan 2007 i jedna aprillia 2009. Sva tri skutera imaju prijeđenih oko 3.000km i oko 7.000kn, manje više, pa me zanima sad kaj bi se po vama više isplatilo?!?! Nisam imao do sad ni aprilliu ni nrg tak da ne kužim razliku previše..dal ima razlike izmedju nrga 2005 i 2007, i di se tu uklapa aprillia? svaki savjet dobro dodje, hvala unaprijed.. :hello:

teddy4:
nrg je piaggio grupacija a sr minareli ....u oba slućaja jako dobri i izdržljivi motorici ....meni sr-ka ljepsa za nijansu ali i nrg se da slickat a sr je lc ili ac??

vheky:

--- Citat: teddy4 - 12 Lipanj, 2012, 17:26:19 ---a sr je lc ili ac??

--- Kraj citata ---

e to ti ne kužim kaj je..sry, znam da je 2009 i da nije ditech...ove oznake ni ne znam kaj znače.. :icon_biggrin:
ps. a jel ima kakve razlike izmedju nrga 2005 i 2007 il su to isti modeli?

steeef:

--- Citat: teddy4 - 12 Lipanj, 2012, 17:26:19 ---nrg je piaggio grupacija a sr minareli ....u oba slućaja jako dobri i izdržljivi motorici ....meni sr-ka ljepsa za nijansu ali i nrg se da slickat a sr je lc ili ac??

--- Kraj citata ---

pojma nemaš i ne piši gluposti..
čak je jedna i starih srki koje su proizvedene 2005g sa piaggio mašinom jer je aprilia također u piaggio grupaciji a ova 2009 nova srka i ko i sve nove srke imaju PIAGGIO mašinu istu kakvu ima i ovaj nrg iz 2005.g  :hello:

edit, i svi su lc.(sr i nrg)

X-Thug:
kako znas da je srka, mozda je sportcity ili nesto drugo pise samo aprilia i aprilia je pod piaggiom vise od 5 godina tako da su to sve iste masine samo drugacije plastike ako se misli na power i sr 50 r

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju